Skip to content

Ihana Kalifornia, osa 2

Tykkää

Kylläpä näiden kuvien läpi käyminen ja postaaminen kestää 😀 pahoittelen! tässä toinen osa Kalifronian seikkailuistani, paljon ruokaa ja jonkin verran nähtävyyksiä.

Santa Clarassa herkuteltiin jokaisena iltana.

Faultline Brewing Company

1235 Oakmead Pkwy, Sunnyvale, CA 94085

Antonella’s Ristorante

1701 Park Ave San Jose, CA 95126

Pedro’s Restaurant and Cantina

Näiden herkkujen ääreltä jatkoin viikon päätteeksi perjantaina matkaa englantilaisten kollgeoiden kera takaisin San Franciscoon. Tällä kertaa yövyimme hotellissa Union Squarella ja pakko sanoa että fiilis oli aivan eri, kyllä North Beach voittaa downtownin 10-0!

Hauskinta hotellissa oli se, että majoituin 29. kerrokseen ja alakerran baarista sai herrrrkullisia bloody maryjä 😉

Olimme perjantai-iltana sen verran myöhään liikenteessä että Union Squaren ravintolat alkoivat mennä kiinni kun lähdimme metsästämään purtavaa. Olimme saaneet amerikkalaiselta kollegalta ravintolavinkin mutta se otti viimeiset tilaukset klo 20.30, myöhästyimme reippaasti tästä aikataulusta ja lähdimme kohti Columbus Avenueta etsimään ruokaa.

Törmäsimme niin hauskan nimiseen ravintolaan että sinne oli pakko mennä!

The Stinking Rose

325 Columbus Avenue, 94133 San Francisco, California

Ruoka ei ehkä ollut suurinta gourmeeta, mutta hyvää ja taivaallisen valkosipulista. Mmmm!

Ruoan jälkeen matkalaisia väsytti, joten menimme nukkumaan jotta jaksaisimme touhuta San Franciscossa lauantaina ennen kotiinpaluuta.

Olin etsinyt meille Yelpistä aamiaispaikan ja aikamoisen löysinkin! jouduimme jonottamaan 45 minuuttia päästäksemme sisään ja koko päivän aikataulu venähti aika pahasti, mutta se oli kyllä sen arvoista.

Dottie’s True Blue Cafe

Olimme jo luovuttamassa ja lähdössä jonosta, kun paikallinen asukki takanamme sanoi että ei kannata, kaikki hyvät aamiaispaikat San Franciscossa ovat yhtä täynnä ja tämä oli kuulemma paras. Jäimme siis sinnikkäästi jonoon.

Ihanan aamiaisen jälkeen lähdimme kävellen kohti Hayes Valleytä, jossa vuokrapyörät odottivat noutajaansa.

Hayes Valley oli todella suloinen kaupunginosa jossa meininki tuntui olevan todella rentoa 🙂

Kuva: Sarah Snook / Photo by: Sarah Snook

Saimme pyörävuokraamon työntekijältä hyviä neuvoja reiteistä ja valitsimme sen tasaisimman ilman mäkiä 😉 suunnitelmana oli polkea Pier39 suuntaan katsomaan merileijonia ja sieltä lounaalle kollegoiden kanssa, jotka oliva saapuneet aamulla San Franciscoon. Merileijonat näimme, lounaalle emme koskaan selvinneet koska eksyimme hieman ja muutaman mäen uuvuttamana totesimme että tällä kertaa lounas jää väliin.. ja lounaaksi olisi ollut DIY hampurilaisia! vähän kyllä harmitti, mutta ensi kerralla sitten parempi suunnistusonni.

Lounasmokaa hieman paikkasi kun ehdimme piipahtaa Market Streetin markkinoilla ja ehdin jopa maalauttaa kuvan itsestäni siinä samalla 😀

Hain pikalounaan paluumatkalla Hayes Valleystä matkalla kohti Union Squarea..

Tämän jälkeen matkasimmekin kohti hotellia, haimme laukut ja lähdimme kohti lentokenttää. Ihana reissu!.. ja siis, koska pääsee taas San Franciscoon?? tämä minivisiitti tähän ihanaan kaupunkiin aiheutti akuutin Kalifornian matkakuumeen <3


8 Comments

 1. Mä en kestä näitä kuvia, vesi vaan valuu suunpielestä kaikkia ihanuuksia katsoessa!

  • annemi

   Voin lohduttaa, että nyt kidutus on ohi, tämä oli viimeinen postaus Kaliforniasta 😀

 2. Ihania!

  Arvoin tossa pari kertaa, että kannattaako alkaa lukemaan tätä tekstiä nälkäisenä. Päätin alkaa, ei olisi kannattanut. 😀

  • annemi

   Jonna H. ja Paula, olisi varmaan pitänyt laittaa varoitusteksti alkuun että ei nälkäisille lukijoille 😀

 3. Helvetti. Nyt mulla vaan jo kova nälkä kasvoi äärimmilleen! 😉 Ihana reissu!

 4. Ah mitä herkkuja! Pääsispä uudelleen Californiaan….mulla on siellä sukulaisiakin…

 5. Onneksi katoin tän vasta tänään juuri ennen lounastaukoa, tuli nimittäin aika kova nälkä. 🙂 p.s. Lounaalla on makkarakastiketta, ei ihan niin hyvää siis tiedossa kuin teillä.

  • annemi

   Osasit taktikoida 😉 kivaa maanantaita!

Kommentointi on suljettu.