Skip to content

Kvinoaa aamiaisella

Tykkää

Kvinoaa on syöty meillä tänä vuonna paljon, hurahdin siihen pitkästä aikaa Superviljat-kirjaa lukiessani ja löytänyt monia kivoja ruokia missä kvinoaa voi käyttää. Blogista löytyy myös jokunen kvinoa-resepti, suosittelen kurkkaamaan. Kuten myös Superviljat-kirjaa!

Kun kävin tutustumassa PUR hyvinvointikaupan tuotteisiin vähän aikaan sitten, sain mukaani NatureCropsin Quinoa Puffseja, tuote oli minulle entuudestaan tuntematon, mutta kvinoapallerot muistuttivat minua lapsuuden riisimuroista. Riisimurot ja maito olivat lapsuuden yksi suosikkiaamiaisista!

IMG_5905

Quinoa Puffsit valmistetaan keittämällä kvinoan siemeniä höyrykeittimellä. Enpä ollut tämmöisestä tavasta ennen kuullutkaan, mutta lopputulos oli kyllä herkullinen. Quinoa Puffsit antoivat aamun jogurttikulholle kivan, uudenlaisen suutuntuman perinteisen myslin sijaan ja ne maistuvat hyvälle. Maku on mukavan mieto voimakkaampien lisukkeiden rinnalla.

IMG_5907

Aamiaiskulho kvinoalla

2-3 dl turkkilaista jogurttia
kourallinen tuoreita mustikoita
kourallinen quinoa puffseja
muutama ruokalusikallinen kookoslastuja
ruokalusikallinen juoksevaa hunajaa
ruokalusikallinen chiasiemeniä

Kasaa kaunis ja terveellinen annos näistä ihanista raaka-aineista. Aamiaiskulhossa parasta on se, että sitä voi muutella mielensä mukaan.

Näin kesäaikaan syön pääasiassa jogurttikulhoja aamiaiseksi, mutta viime aikoijen kylmät ja sateiset säät ovat saaneet minut palaamaan puuroaamiaisiin. Olen kuitenkin huomannut, että esimerkiksi ennen joogaa syömäni jogurttiannokset pitävät nälkäni poissa pidempään kuin puuro. Tällä kyseisellä kulhollisella jaksoin hyvin 90 minuutin hot jooga-tunnin.

Aamiaisiani näkyy eniten Instagramissa (@52weeksofdeliciousness) sekä blogin Facebook-sivuilla ja Twitterissä (52weeksof_annemi), käy kurkkaamassa. Myös uusia aamiaisideoita otetaan vastaan 🙂

ps. Blogiin ilmestyy aivan lähiaikoina postaus raakasuklaasta, johon olen hurahtanut!

Quinoa Puffsit sain PUR hyvinvointikaupasta blogin kautta


Yksi Kommentti

Kommentointi on suljettu.