Skip to content

Parasta juuri nyt: RUMMO

Tykkää

Pitkästä aikaa parasta juuri nyt-postaus. Edelliskerrasta onkin jo aikaa, taisin viimeksi kirjoitella parhaista jutuista keväällä, pahoittelen pitkään väliä. Mutta nyt oli aivan pakko tulla jakamaan teille mielestäni tämän hetken ihan paras juttu.

Pääsin tutustumaan Jonnan ja Natan blogien kautta näihin loistaviin Rummo-tuotteisiin, Jonna toi minulle myös kerran purkin Rummon arrabbiatta-kastiketta johon ihastuin kovasti. Ihastuin muuten tuotteisiin niin hurjasti, että lähetin heti K-lähikauppaani toiveen, että saisinko Rummoja hyllyyn. Ilokseni voin raportoida, että lähikauppiaallani on loistava maku ja Rummot ilmestyivät hyllyyn reilussa viikossa. Kävin toki heti hamstraamassa Rummoja ja kastikkeita.

Rummo-pasta on marketeista löytyvä laadukas kuivapasta, pasta ei ole hinnallakaan pilattu, paketti pastaa (ei gluteeniton) maksaa vajaa kolme euroa ja reilulla kolmella eurolla saa paketin gluteenitonta spagettia. Ei paha hinta laadukkaasta pastapussista. Jonna ja Nata molemmat mainitsivat, että Rummossa keittoaika ei ole niin justiinsa, vaikka keittoaika menisi muutaman minuutin yli, on Rummossa silti aivan ihana purutuntuma. Muutaman kerran kattilan liedelle unohtaneena voin vahvistaan tämän.

rummo-1-of-4

Rummolta löytyy myös maukkaita valmiskastikkeita. Valmiskastike on loistava arjen pelastaja, tämä kyseinen purkki on pelastanut jo muutaman arkilounaan kun mielikuvitus on jumissa, väsyttää eikä tiedä mitä söisi. Rummot kattilaan ja kastike porisemaan, hieman parmesania sekä basilikaa päälle ja herkullinen lounas on valmis.

rummo-2-of-4 rummo-3-of-4

Niin, maistuisiko alla oleva annos? joskus on hyvä hieman oikaista ja napata lounas purkista ja pussista, minikokin kanssa ei usein kovin kummoisia ehtisi tekemäänkään, tämän valmistaa ja syö helposti päiväunien aikaan, vaikka päiväunet olisivat vain pikaiset puoli tuntia. rummo-4-of-4

Rummoja olen löytänyt isommista K- ja S-kaupoista, jos omasta lähikaupasta ei Rummoa löydy, huikkaa kauppiaalle vieno toive ja se saattaa toteutua.

*

Tässä vielä listaus blogin parhaista pastaresepteistä, jos tämä pastavinkki innosti teidätkin lähtemään kattilan äärelle:


4 Comments

  1. Hih,mietin ensin mistä tuo Rummo on niin tuttu,ja sitten muistin yhtenä päivänä nähneeni pakettiauton,jossa oli Rummo pastan kuvia;D

    • Anne

      😀 haha!

  2. Liina

    Tämä on parasta pastaa, mitä olen ikinä Suomesta löytänyt. Tiedätkö, onko tämä siis aitoa italialaista, italialaisesta vehnästä valmistettu?

Kommentointi on suljettu.