Skip to content

Blogi reissussa!

Tykkää

Bloggaaja ja blogi ovat lähteneet reissuun! seuraavat 10 päivää hujahtaa Kalifornian auringon alla ja kun tämä postaus tulee ajastettuna ulos, istun jo lentokoneessa matkalla Lontoota jossa vaihdan konetta.

Ensimmäinen vuorokausi menee ihmetellessä näitä maisemia:

Kuva täältä.

San Franciscon jälkeen matkaan viikoksi vähän pohjoisemmaksi lähelle San Josea ja sieltä palaan vielä yhdeksi yöksi ja päiväksi ihanaan San Franciscoon. Jos sinulla on kivoja vinkkejä San Franciscoon, otan niitä mielelläni vastaan vielä matkan aikanakin! suunnitteilla on ainakin pyörän vuokrausta, hillitön ruokamaratoni (joka välissä on pakko syödä jotain uutta ja kivaa) ja ehkä vähän iltaelämään tutustumistakin. Vinkkejä saa laittaa kommenttiboksiin!

Vaikka olenkin toisella puolella maailmaa, blogi ei hiljene vaan olen kirjoitellut teille varastoon ruokapostauksia ja yksi arvontakin käynnistyy ihan lähipäivinä. Pysykäähän siis kuulolla! 🙂

Ihanaa viikonloppua!


9 Comments

 1. Mahtavaa reissua, en malta oottaa että pääsee lukemaan sun matkakuulumisia ja -ruokia!!

 2. Mahtavaa reissua! Ei minulla paljon vinkkejä ole, mutta sen sanon, että San Francisco on USA:n kaupungeista minun lempparilistallani ihan top kolmosessa! Älä pety, jos et näe siltaa ollenkaan, sillä tosi usein se on peittynyt sankkaan sumuun 🙂 Me näimme sen kerran puoliväliin asti. Odotan innolla reissupostauksiasi ja sitä ennen ajastettuja postauksia!

 3. Minna

  Pidähän kivaa Anne matkalla ja muistele samalla meidän viime San Franciscon reissua 😉 Mitä siitä nyt on 15-vuotta 😉

 4. Vau mikä matkakohde!! Odotan innolla (tai no myös vähän kateellisena) matkaruokapostauksia 🙂 Huippua reissua!

  • annemi

   Kiitos kaikille matkatoivotuksista! Vaikka matka onkin työmatka niin aion syödä joka välissä jotain ja raportoida teille sitten syömisistäni 😉

   Minna, oi niitä aikoja! Tuli vähän vanha olo kun laskin kauan meidän reissusta on 😀

 5. Mahtavaa matkaa Californiassa:) Itse kävin siellä USAssa asuessa v.2006 mutta vain Los Angelesistä alaspäin,eli Friscoon asti en koskaan päässyt. Sen sijaan rakastuin San Diegoon ja olisin heti voinut jäädä sinne asumaan….

 6. Oi, San Francisco on mun ehdoton suosikkikaupunki Berliinin ohella. Ainakin Francis Coppolan ravintola kannattaa tsekata, ja maistella heidän oman viinitarhansa viinejä.
  http://www.cafecoppola.com/cafezoetrope/

 7. Olin niin tohkeissani, että ensinnäkin unohdin toivottaa hyvää reissua ja mainita, että ainakin kauppahallilla satamassa kannattaa käydä nälkäisenä. Valinnanvaraa riittää ja samassa rakennuksessa on myös ihastuttava keittiötarvikekauppa (pääovesta sisään ja ihan vikana oikealla). Sitten turistihommista, jos on aikaa yhteen, niin menisin katsomaan hyvin kliseisesti Golden Gatea, mun sydän jätti lyönnin välistä kun se oli niin vaikuttava. Jos on aikaa toiseenkin, niin varaisin auringonlaskureissun Alcatraziin. Huikeat näkymät Golden Gatelle ja kaupunkiin. Ja on se saarikin mielenkiintoinen.

Kommentointi on suljettu.