Skip to content

Ravintolavinkki Benjamin’s Bistro

Tykkää

Pitkästä aikaa kirjoittelen tänne ravintolajuttuja, tarkemmin kun ajattelen en ole tänne uuden blogin puolelle tainnut sellaisia vielä kertaakaan kirjoittaa. Olen niin ahkerasti nyhjännyt omassa keittiössä 🙂

Kävin pitkästä, pitkästä aikaa ystävän kanssa syömässä töiden jälkeen Benjamin’s Bistrossa Dagmarinkadulla. Edellisestä kerrasta taitaa olla lähemmäs kaksi vuotta!

Benjamin’s Bistro on monella tapaa mieluinen minulle, se on kohtuuhintainen, ihan hyvällä paikalla, siellä on konstailematon ja vaatimaton sisustus mutta koska se on lähes aina aivan täynnä, on tunnelma aina mukavan meluisa ja eläväinen. Ruoka ei ole gourmeeta, mutta maistuvaa ja annokset täyttäviä.

Benjamin's Bistro

Alkupalaksi söin tomaatti-mozzarellasalaatin

Benjamin's Bistro

Seuralaiseni nautiskeli bruschettaa tomaatilla ja mozzarellalla

Benjamin's Bistro

Pääruoaksi söin simpukka-valkosipulipastaa

Aluksi valittelin että pastassa ei ollut tarpeeksi valkosipulia, mutta kyllä sitä sieltä sitten löytyikin! tykkäsin pastan öljypohjaisesta kastikkeesta ja runsaasta persiljamäärästä niin että nuolin lautasen puhtaaksi leivällä.

Benjamin's Bistro

Seuralaisen risotto primavera

Risotto oli ylikypsää mutta maku erinomainen, annoimme siis kypsyysasteen anteeksi tällä kertaa 😉

Jälkiruokia emme maistelleet, vaan siirryimme nestemäinen jälkiruoka mielessämme Vltavaan punaviinille. Erinomainen lopetus kivalle illalle.

Onko Benjamin’s Bistro teille muille tuttu? 🙂


2 Comments

  1. Vuosia sitten tuli käytyä tuolla aika useinkin, mutta nyt on paikka päässyt ihan unohtumaan. Kiitos muistutuksesta, tuonne olisi kiva mennä myös lasten kanssa :).

    • annemi

      Kiva kuulla että on myös sinulle tuttu ravintola 🙂 kävin siellä joskus aika useinkin mutta uusien ravintoloiden myötä on päässyt unohtumaan.

Kommentointi on suljettu.