Skip to content

California Snapshots

Tykkää

Pikavilaus viime viikon reissuun Instagram-kuvien kautta ūüôā reissu oli mieleenpainuva ja ty√∂nt√§yteinen, mutta ty√∂nteon lomassa ehdin ihastelemaan San Franciscoa kahden p√§iv√§n ajan sek√§ sy√∂m√§√§n napa paukkuen. Kiitos kaikille reissutoivouksista ja vinkeist√§!

Pidempi postaus reissusta tulee kunhan saan kuvat kamerasta. Jetlag kiusaa viel√§ ja p√§iv√§ty√∂ pit√§√§ kiireisen√§, mutta teen parhaani ett√§ saan reissusta kasattua raporttia viel√§ t√§ll√§ viikolla ūüôā

ps. Helsingin Kulinaarisen instituutin Kokkauspaja-lahjakortti on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta.

Olin hieman viel√§ sekaisin p√§ivist√§ kun suoritin arvonnan ja luulin ett√§ se p√§√§ttyi sunnuntaina. Arvoinkin yll√§tt√§en kaksi lahjakorttia (kiitos Helsingin Kulinaariselle instituutille lis√§palkinnosta!) koska arvoin yhden lahjakortin vahingossa liian aikaisin ja mielest√§ni reiluinta oli, sen vahingossa liian aikaisin arvotun lis√§ksi arpoisin yhden lahjakortin kun arvonta oikeasti loppui. Eli t√§ll√§ kertaa onnellisia voittajia oli kaksi ūüôā


5 Comments

  • annemi

   Heh, ehk√§ ne korvaa ne menetetyt burgerit ūüėČ

 1. N√§ytt√§√§ ihanalta. On muuten ihan j√§ttim√§inen tuo aamupala pekonit ja munakas?!? ūüėģ Onko t√§√§ jenkkien normi koko? En jaksais varmaan kuin nelj√§s osan ja m√§ olen kova sy√∂m√§√§n. ūüėÄ

  • annemi

   Hihi, juu. Annoskoot olivat aika hurjia tuolla.. onneksi meill√§ oli vuokrapy√∂r√§t varattuna ruokailun j√§lkeen ūüėČ

 2. Kiva kuvasarja:) Ja hassu tuo valkosipuliravintolan nimi!

Kommentointi on suljettu.