Skip to content

Pure Bistro

Tykkää

Juhannuksesta on selvitty, vietimme oikein riemukkaan juhannuksen jo perinteeksi muodostuneilla omilla festareilla jotka on pistetty kasaan jo kaksi vuotta peräkkäin. Ensi vuonna sitten taas uusiksi! itsellä on vähän huonosti julkaisukelpoista ruokakuvamateriaalia juhannukselta, voin kuitenkin kertoa että söimme todella hyvin ja paljon 😉 sen sijaan ilahdutan teitä pitkästä aikaa ravintolajutulla!

Kävin viime viikolla ystävän kanssa ensimmäistä kertaa Pure Bistrossa. Minulla ei ollut suuria ennakko-odotuksia ravintolasta, mutta olin kuullut muutaman positiivisen kommentin kyllä.

Tykkäsin heti sisään astuessani sisustuksesta, se oli kaunista ja vaaleaa. Palvelu oli nopeaa ja ystävällista ja ravintola kuhisi asiakkaita maanantaina alkuillasta.

Pure Bistro

Paahtopaistia, salaattia ja paahdettua valkosipulia

Pure BistroPure BistroPure BistroPure Bistro

Lohi tartar

Pure Bistro

Juustolajitelma ja kurpitsansiemenhilloketta

Pure BistroPure Bistro

Tzatzikikeitto

Pure Bistro

Paistettua siikaa, vihannesperunasalaattia ja ruskistettua voi-mätikastiketta

Valitsin alkuun juustolajitelman jonka kanssa tarjoiltiin kurpitsansiemenhilloketta, joka oli todella herkullista. Otin myös tzatzikin suurena ystävänä tzatzikikeittoa, jota aion ehdottomasti tehdä tänä kesänä myös kotona! ah, miten raikasta.

Pääruoaksi otin alkupaloista paahtopaistisalaatin, joka oli vähän pettymys.. en maistanut salaatissa paahdettua valkosipulia lainkaan, jota olin kovasti odottanut.

Ystävän alkupalaksi valitsema lohitartar oli suussasulavaa ja melkein iskikin annoskateus 😉 pääruoaksi hän söi siikaa ja annos tuntui maistuvan ja oli lisäksi todella kaunis.

Plussaa kauniista ja maistuvista annoksista, herkullisista leivistä jotka saimme heti ruokailun alussa suloisesti paperipussissa.

Pieni miinus alkupalasalaatista.

Pure Bistro, Pohjoisesplanadi 9, 00170 Helsinki


2 Comments

  1. Puresta olen aiemminkin lukenut pelkkää hyvää ja sellaiselta vaikuttaa myös tuo teidän aterianne:)

    • annemi

      Juu, hyvää oli ja kivoja uusia makuelämyksiä 🙂

Kommentointi on suljettu.