Skip to content

Gula Villan

Tykkää

Vietimme tyttöjen päivää eilen seikkaillen Helsingissä ja Espoossa. Kaunis sää ja erinomainen seura teki päivästä ihanan, tosin ei ruuassa ja juomassakaan ollut valittamista 😉

Kiertelimme ensi Hietalahden kirpparilla ja me jotka tulimme keskustaan hieman myöhemmin nautiskelimme auringopaisteessa Roslundin todella herkulliset burgerit. Ne olivat kaikkien kuulemieni kehujen makuiset!

Vantaalaisena en ole kauheasti Espoossa päin seikkaillut, mutta olin kuullut Isosta Vasikkasaaresta. Suhasimme ensin bussilla Haukilahden venesatamaan josta lähti suloinen saaristolautta Isoon Vasikkasaareen. Aurinko paistoi kirkkaan siniseltä taivaalta ja maisemat olivat henkeäsalpaavan kauniit. Rakastan Suomen kesää!

Voitte arvata että ei meitä ainoastaan kauniit maisemat Isossa Vasikkasaaressa houkutelleet vaan Gula Villanin herkut. Satamasta on kävelymatkaa n. 10 minuuttia ravintolalle ja matkalla on nurmikenttä, grillikatoksia ja paljon luontoa. Ravintola itse on todella kaunis keltainen vanha villa ja saimme onneksi pöydän ulkoa, niin kauniilla säällä emme olisi sisällä halunneet istuakaan.

Koska koko seurueen lounaat olivat olleet aika tuhdit, suurin osa tilasi lohisalaatin ja yksi lohikeiton kevyeksi illalliseksi. Itse rakastuin palavasti myös Gula Villan taivaalliseen kuohuviinisangriaan.

Gula Villan Gula Villan Gula Villan

Salaatti on hyvän kokoinen, lohi erinomaista ja koska annos oli kuitenkin kaikenkaikkiaan aika kevyt, oli tilaa vielä jälkiruoalle. Ystävän suosituksesta koko porukka tilasi köyhät ritarit.

Gula Villan Gula Villan

Todella herkullista. Jos jotain miinusta pitää antaa, niin palvelu oli kyllä välillä vähän sinne päin.. 😀

Gula Villan Gula Villan Gula Villan

Suosittelen kaikkia, jotka matkaavat Isoon Vasikkasaareen ilman omaa venettä tarkistamaan lauttojen aikataulut. Meille tuli hieman kiire kun huomasimme 10 minuuttia ennen viimeisen lautan lähtöä että se todella oli viimeinen lautta! maksoimme ennätysvauhtia ja kirmasimme tukat hulmuten lautalle, johon onneksi ehdimme. Haukilahden lautta oli mennyt jo 45 minuuttia aiemmin joten päädyimme Suomenojalle ja pienen juoksulenkin lisäksi teimme pienen kävelylenkin. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja pääsimme Espoosta kotiinkin 😉

Kiitos ihanille ystäville mahtavasta kesäpäivästä


6 Comments

 1. Todella komean näköinen paikka. Tollasessa paikassa kyllä kaikki maistuu 😀 kyllä noi safkatkin näytti todella herkuilta 🙂

  • annemi

   Oli maisemat kohdillaan 🙂

 2. Meanwhile in Longfield

  Ihanaa, lisää kivoja paikkoja Espoossa! 🙂 Laitan ehdottomasti paikan nimen talteen. Kiitokset vinkistä!

 3. Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Olisipa hauska käydä itsekin kokeilemassa 🙂

  • annemi

   Tuuli, suosittelen lämpimästi 🙂 kävin siellä jo uudelleen!

Kommentointi on suljettu.