Skip to content

Kaikki ruokakuvani

Tykkää

mymosaic

Siinä ne nyt ovat, kaikki nykyisen blogin yli 500 kuvaa tauluna. Olen vieläkin, useampi päivä lahjan saamisen jälkeen, aivan pöllämystynyt tästä(kin) apukokin yllätyksestä. Huikea, huikea lahja johon käytetty aika ja ajatus ovat mittaamattoman arvokkaita. Minulla on yksinkertaisesti maailman paras apukokki.

Taulu on tänään aseteltu kunniapaikalle keittiön pöydän päähän, tiiliseinälle jota olen 1,5 vuotta pitänyt niin pyhänä etten ole siihen mitään halunnut kiinnittää. Mutta tällainen lahja ja tauluhan ansaitsee tietenkin päästä kunniapaikalle kotona, eikös? sellaiselle paikalle jossa sitä voi ihailla päivittäin, käydä kurkkaamassa löytääkö taulusta kuvia mitä ei aiemmilla katselukerroilla ole löytänyt ja vain ihastella.

Olen kyllä onnentyttö.


17 Comments

 1. Onnenpäivä

  Tuo on kyllä niin hieno! Ei huono apukokki sulla <3

  • annemi

   JonnaH., kiitos 🙂

 2. Oi vau! Aikas mahtava 🙂 Ja se toinen lahja, sekin oli aikas mahtava… Mä oon ehdottomasti kotijouluihminen (vaikka nyt tuleekin jo toinen joulu putkeen pois kotoa), mutta jos PAKKO on jossain muualla joulua viettää, niin NY olisi just se paikka, jonne voisin jouluna kuvitella meneväni (en oo siellä koskaan käynyt).

  • annemi

   Terhi, eikös olekin upea? 🙂 meillä on ollut tapana lähteä jouluksi ulkomaille, viime vuonna olimme Roomassa, sitä ennen muutama vuosi taaksepäin vietimme joulua Ateenassa ja olen viettänyt välissä yhden joulun sukulaisten luona Saksassakin.

 3. Wow! Onpas hieno 🙂 En ees pysty kuvittelemaan, kuinka paljon aikaa tuon tekoon on mennyt!

  • annemi

   maija, kiitos. En kyllä uskalla itsekään laskea monta tuntia apukokki on tähän aikaa käyttänyt 🙂

 4. Ja kaikkea muuta

  Wau – varsinainen taiteilija sulla kotona ja tuo on tosiaan ajatuksen ja vaivannäön osalta aivan uskomattoman ihana lahja 🙂 Hatunnosto apukokille !

 5. Tää on kyllä aivan valtavan upea!! Minkä kokoinen se on?

  • annemi

   Mona, kiitos 🙂 apukokki muisteli että kokoa olisi 40x40cm?

 6. Mpouta

  Aivan ihana lahja <3 !

  • annemi

   Mpouta: Kiitos <3

 7. Onnentyttö! Voin ihan kuvitella että tuota on mahtavaa katsella siellä seinällä!

  • annemi

   Jael, olen kyllä niin onnekas 🙂

 8. Elina Innanen

  Onpa hieno, ja ihan mahtava idea!

 9. Meanwhile in Longfield

  Aivan ihana ja upea lahja. <3

 10. […] Ja viimeiseksi nostan postaukseen vielä ikisuosikkini guacamolen! tämä postaus on itselle muutenkin rakas, onhan tuosta kuvasta tehty jopa taulu […]

Kommentointi on suljettu.