Skip to content

Oktoberfest 2013

Tykkää

Tänä vuonna en ollut Saksassa saakka viettämässä Oktoberfestejä vaan järjestin sellaiset täällä koti-Suomessa. Olen viimeksi kaksi vuotta sitten ollut Oktoberfesteillä ja tänä vuonna, keväällä, kun pohdimme ystäväni kanssa teemaa yhteisille 30-vuotissyntymäpäivillemme päädyimme valitsemaan tämän hauskan ja hulvattoman teeman juhlillemme.

Koska rakastan suunnittelemista ja juhlien järjestämistä, juhlien suunnittelu aloitettiin jo hyvissä ajoin ja se jatkui aina viime viikonloppuun saakka jolloin nostimme kannat kattoon ja juhlimme yhdessä tulevia, pyöreitä vuosiamme. Omat syntymäpäiväni ovat vasta ensi viikolla, ystäväni P. saavutti kolmenkymmenenvuoden hienon rajapyykin tänään. Onnea rakkaalle ystävälle!

Juhlat onnistuivat erinomaisesti, itseä hymyilyttää vieläkin kun mietin viime viikonloppua. Vieraita saapui paikalle reilu 50 ja meno oli ajoittain sen mukainen, tanssilattiallakin nähtiin ruuhkahuippuja illan aikana!

Haalimme asianmukaisia koristeita ja somisteita Suomesta sekä Saksasta, lähetimme kutsut juhliin kirjepostilla vanhanaikaiseen tapaan, vuokrasimme soman punaisen juhlatilan, mietimme soittolistaa, teimme vieraskirjat molemille juhlakaluille, suunnittelimme ja laskimme ruokia sekä juomia excelit sauhuten, saimmepa jopa Saksasta saakka vieraita juhliimme! Alla muutama kuva juhlatilasta, ruoasta, juomista ja koristeluista.

Kaikki kuvat: Harry Ahokas

OKTOBERFEST 2013 MENU:

Chef Wotkinsin makkaroita: Sörkan grilleri, Krakovan valkosipulimakkara sekä cheddarnakki.

Pastasalaatti (kasvis)
Saksalainen kurkkusalaatti
Saksalainen perunasalaatti
Raikas hapankaali
Sipulisalaatti
Vihersalaatti + fetaa
Rosepippuri ja sitruunamarinoituja oliiveja
Dijon-hunaja salaattikastike
Patonkia
Tulista Wotkinsin sinappia

Jälkiruoaksi oli karkkibuffet

Urakoimme itse ja isäni kanssa salaatit buffetpöytään, Chef Wotkins sponsoroi ystävällisesti juhliemme makkarat. Kiitokset ja lämpimät terveiset Chef Wotkinsille sekä rakkaalle isälle vaivannäöstä!

Kiitos ihanalle kanssajuhlijalle ikimuistoisesta yhteisestä (laatu)ajasta juhlasuunniteluiden parissa, aivan ihanille vieraille ja kaikille jotka antoivat panoksensa näihin juhliin. Oli aivan miettömän upea ilta!

sponssi_musta_pieni


4 Comments

 1. Meanwhile in Longfield

  Onnea ihan tuhottoman paljon! 🙂

 2. Pipa

  Mahtavat juhlat <3

  • annemi

   Pipa, <3 <3 <3

 3. […] syntymäpäiväsankarin kanssa monia eri jälkiruokavaihtoehtoa, mm. karkkibuffetia, kuppikakkuja, perinteisempää kakkua..sitten tuli Pinterest ja pelasti! jäätelöbuffet oli […]

Kommentointi on suljettu.