Skip to content

Sugar Helsinki & Ruoto Catering

Tykkää

Viime viikolla ehdin piipahtamaan kaiken muun juhlahulinan keskellä myös Sugar Helsingin uusissa tiloissa Kiseleffin talossa, jossa järjestettiin jälleen Sugarin lehdistöpäivä. Olin harmikseni missannut Sugarin Jalotofu-illan aiemmin flunssani takia, joten olin innoissani kun ehdin lehdistöpäivään. Sain myös mukaani pussillisen Jalotofua, joista aion kokkailla kaikenlaista hauskaa lähiaikoina. Eli reseptejä on siis tulossa, vaikka aika hiljaista on sillä saralla blogissa ollutkin. Viikonloppuna on taas luvassa juhlahumua, jonne teen itse ruoat joten viimeistään loppuviikosta palataan taas normaaliin arkeen blogissa. Nyt vielä yksi postaus kivasta tapahtumasta viime viikolta..

Olin eniten innoissani päästessäni maistelemaan Ruoto Cateringin herkkuja, jotka veivät kevään lehdistöpäivässäkin kielen mennessään.

Näin kävi tälläkin kertaa.

Menu
Menu

IMG_3653-001

Speltti-vuohenjuusto-rucola minipizza
Speltti-vuohenjuusto-rucola minipizza
Pitaleipää ja paksoita
Pitaleipää ja paksoita
Guacamole La Jalotofu
Guacamole La Jalotofu
Ihanat minitarjottimet
Ihanat minitarjottimet
Tropicai kookos-vaniljakakku
Tropicai kookos-vaniljakakku

IMG_3665

Oijoi, paksoi ja guacamole la Jalotofu olivat kyllä omat suosikkini, vaikka kaikki tarjolla ollut ruoka oli todella hyvää.

Jos jollakulla on catering-tarpeita, suosittelen lämpimästi Ruoto Cateringia 🙂

Pääsin lisäksi kuulemaan lisää ihanista tuotteista, mm. Big Tree Farmin ihanista herkuista.

IMG_3683IMG_3684

Erityisesti cashew-cacao cluster vei kielen mennessään, onneksi purkki pistettiin ajoissa kiinni etten syönyt kaikkea pois 😀 sain mukaani myös kaakaojauhetta, siitä suunnittelen leipovani ja keitteleväni mausteisia kaakaoita pimeinä syysiltoina. Namm..

Kannattaa klikata (ei ole mainoslinkki) kurkkaamaan heidän nettisivujaan, todella mielenkiintoinen yritys ja aivan ihania tuotteita!

Lisäksi törmäsin vanhoihin tuttuihin tuotteisiin, joita sain myös viimeksi mukaani Sugarilta. Ihanat Berryfectin marjatuotteet ovat olleet kovassa käytössä, lempparijuttu on sujauttaa smoothieen esim. karpalojauhetta. Nyt minulla on purkki puolukkaa, jota nautin aamupuuron kanssa. Olen myös käyttänyt Berryfectin jauhetta näissä vappuherkuissa.

IMG_3681

Olipa herkullinen lounastunti, kiitos Sugarille kutsusta ja mukavista juttuhetkistä, nähdään taas!

sponssi_musta_pieni


2 Comments

  1. Just katselin marjajauheita lehdessä, varmaan pakko käydä hakemassa.

    • annemi

      Jonna, olen tykännyt itse Berryfectin tuotteista kauheasti, aivan ihania smoothieissa 🙂

Kommentointi on suljettu.