Skip to content

Joulu on taas, joulu on taas..

Tykkää

… ja kattilat täynnä puuroo!

Pistän kaiken vanhenemisen piikkiin, mutta tänä syksynä on tapahtunut kummia. Minä, suuri joulumörkö (ystävän keksimä nimitys), olen järjestänyt ensimmäisen jouluillallisen jo lokakuun alussa ja minulla on muutama muukin jouluaiheinen projekti tulossa, joista olen todella innoissani. Mistä ihmeestä tämä jouluinnostus nyt puskee? joulunkalenterinkin ostin jo!

Koristeita meillä ei kotona vielä ole, mutta kynttilöitä on poltettu tositarkoituksella jo useamman viikon ajan. Omistan myös, jo viime vuonna ostetut, Le Case de Cousin Paulin valosarjan, mutta se ei mielestäni ole jouluinen. Apukokki on kyllä kommentoinut muuta..

Kuka tietää mihin tämä jouluinnostus vielä vie.. mutta annan teille pienen vilauksen siihen mitä blogissa on luvassa lähiaikoina. Teimme C’est La Veera-blogin Veeran kanssa joulujutun Nordic Style Magazineen lokakuussa. Niiiin, lokakuussa! ihmeekseni kaapeistani löytyi kaikenlaisia jouluisia kattausjuttuja, mikä hämmensi minua todella. Mutta hienon kattauksen saimme aikaan, eikös?

Kaikki kuvat C’est La Veera

IMG_6875IMG_6945IMG_6952IMG_6966-3IMG_6974

Eli kaikenlaisia jouluherkkuja tulossa blogiin.. nämä jouluviikot jatkuvat aina joulukuun alkuun saakka kivojen yhteistyökuvioiden parissa 🙂

n-logo-579-164-white


8 Comments

 1. Joulua odotellessa, tai siis herkkuja odotellessa 😉 Joulu on parasta aikaa, hyvä että nostatat jo tunnelmaa!

  • annemi

   Chefjones, jouluherkkuja odotellessa tosiaan 🙂

 2. Vanhuus ei tule yksin :). Meillä on myös jouluiltu jo viime kuussa, mutta siitä lisää hiukan myöhemmin 🙂

  • annemi

   Minna, odotan jo innolla mitä joulujuttuja teillä on touhuttu 🙂

 3. Sinähän olet aikaisin liikkeellä;D Täällä ei joulua näe ellei sitä varsinaisesti etsi,mutta asuinkaupunkini ihanassa herkkuliikkeessä on jo ollut jonkun aikaa aika kiva valikoima suklaapukkeja ja muitakin jouluaiheisia suklaita:)

  • annemi

   Jael, suklaa on kyllä yksi joulun parhaimmista puolista 🙂

Kommentointi on suljettu.