Skip to content

ARVONTA: Voita Iittalan Ego Espressokupit

Tykkää

Postaus toteutettu yhteistyössä Philipsin kanssa

Arvonta on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti 7.12.

Joululahja itselle tai läheiselle vielä mietinnässä?

Minulla on kahvinjuojille hyviä uutisia kerrottavana Philipsin puolesta! Philipsillä on tällä hetkellä huikea kampanja menossa Verkkokauppa.com:in kanssa, jossa minkä tahansa Saeco espressokeittimen ostaja saa kuusi Iittalan Ego espressokuppia ja lautasta kaupan päälle.

IMG_3722

Kauniit, eikös? itse ihastuin hauskaan muotoon kupissa sekä vitivalkoiseen väriin, vaikka yleensä liputankin värikkäiden astioiden puolesta.

Juon kahvini mieluiten maidolla, apukokki vitsaileekin että kupissani on yleensä enemmän maitoa kuin kahvia. Lisäksi tykkään viikonloppuaamuisin hörppiä erikoiskahveja tai käydä kahvilla ja kakulla kahvilassa. Ulkomailla juon kahvia päivittäin, matkoilla siinä on ihan oma fiiliksensä. Kahvikuppeja, mukeja ja espressokuppeja meillä kyllä riittää kaapeissa vaikka kahvia juodaankin lähinnä viikonloppuisin.

Jos haluat käydä kokeilemassa Philips Saeco GranBariston herkullisia kahveja, on niitä tarjolla Verkkokauppa.com:issa lauantaisin 7.12, 14.12 ja 21.12 klo 11-16. Jos sinua kiinnostaa jokin toinen kahvikone ja haluaisit sellaista testata, on sekin mahdollista.

… ja sitten siihen arvontaan! Sain Philipsiltä kaksi settiä Iittalan Ego espressokuppeja lautasineen arvottavaksi teille ihanat lukijat!

Osallistuminen on niinkin helppoa, että.. kerro kommenttikentässä miten sinä juot kahvisi mieluiten ja olet mukana arvonnassa.

Arvonta päättyy torstaina 5.12.2013 klo 23.59.

sponssi_musta_pieni1481366_10153508437545442_1794776786_n

Psss! Lisäksi Philipsillä on joululahjakamppis menossa Verkkokauppa.comin kanssa, jossa ostaessaan 250 €:lla saa 30€ lahjakoodin Verkkokauppa.comiin ja 600€ ostoksesta 120€ lahjakoodin. Tämä kampanja koskee kaikkia Philips tuotteita.


51 Comments

 1. Henna Syvänen

  Espresso mustana, latte sokerilla ja kanelilla, pieni kermavaahtokaan ei ole pahasta! 🙂 tosin arkena joutuu liian helposti vain tyytymään tavalliseen suodatinkahviin kevytmaidolla…

 2. Laihana ja paljolla maidolla 😀 Mutta ilman sokeria.

 3. Tämä olisikin mainio lahja medän kotiin, kun on jo isommat maitokahvikupit ja muut settiin kuuluvat osat. 😉

  Juon kahvini puhtaimmillaan eli mustana! Mitä tummempaa sen parempaa.

 4. Mulla on Egoa, mutta ei espressokuppeja… Oma lemppari Saecon kahviautomaatin tekemä aamuespresso ilman sokeria. Hyvään kahvilaatuun kannattaa panostaa. 😉

 5. Vahva pohja,vesipohjainen latte

 6. sisko

  juon kahvin maidon kanssa, ei sokeria, maustekahvista viimeksi maistettu vaniljaista. Maistuiskohan noista kupeista vieläkin paremmalta kahvi?

 7. Katja Nykänen

  Suodatinkahveista en niinkään perusta, mutta cappuccino on luksusta! Espressooni haluan hyppysellisen ruokosokeria.

 8. Minä juon kahvini kerran vuodessa viskillä, mutta onneksi taloudessa on muita espresson ystäviä, joten kupit tulisivat kyllä käyttöön.

 9. NennaM

  Tykkään juoda kahvini maidon kanssa ja ripauksella sokeria 🙂

 10. Ninah

  Maidon kera ja mieluiten pihalla! Talvi on tuskaa kun ei voi pihalla istuskella, mutta onneksi on kahvioita missä lämppärit lämmisttää ja voi juoda kahvia ulkona. Ihan parasta. Nokipannukahvit nuotiolla on kanssa herkkua.

 11. Heli

  Juon kahvini maidolla lempparimukista. Nämä espressokupit kipuaisivat varmasti taistelemaan ykköspaikasta.

 12. Kahvi juodaan maidolla, ilman sokeria, monta kuppia kerrallaan ja aamulla! Joskus myös lounaskahvit ovat paikallaan. Ja toisinaan on pakko nöyrtyä korealaiseen pikakahviin, joka on oikeastaan pelkästään maitojauhetta ja sokeria: kahvin makua saa oikein hakemalla hakea… Mutta omat kahvini hankin keinolla tai toisella Suomesta, joten Juhlamokka ja Presidentti jyrää meidänkin mokkamasterissa 🙂

 13. Sanja Alisic

  Juon kahvia maidolla! Aamukahvi tykkään juoda YKSIN, kaikessa rauhassa 🙂

 14. Maarit.p

  Herkutteluhetkiin kuuluu kuppi espressoa, kauniista kupista tietenkin!

 15. Juon kahvia maidolla! Aamukahvi tykkään juoda YKSIN, kaikessa rauhassa 🙂

 16. marja porkka

  Arkena ”peruskahvia” maidolla, viikonloppuisin välillä kapselikeittimellä valmistettuja erikoiskahveja!

 17. Katri

  Espresso täysin mustana tai pienellä määrällä sokeria höystettynä. Viikonlopun aamukahvi (Nescafe Dolce Guston Americano tai Zoegas) maidolla ja sokerilla, mieluiten kaikessa rauhassa soffalla istuen.

 18. Sara

  Runsaalla mantelimaidolla ja kanelilla höystettynä 🙂 Kun aamun aloittaa tällä setillä, tulee päivästä varmasti hyvä!

 19. Pipa

  Musta, vahva kahvi jonka saa juoda rauhassa on parasta millä aamu voi alkaa 🙂

 20. Juon kahvini mieluiten kaikessa rauhassa sohvan nurkassa. Kupissa on suodatinkahvia, jonka olen maustanut kanelilla ja/tai kardemummalla sekä reilu loraus maitoa. Jos on viikonloppu ja kavereita kylässä, saatan lorauttaa kahviin myös tilkan terästystä.

 21. Kahvi maidolla kiitos, lattea ja capua kahvilassa. Kotona harvemmin juon kahvia, mutta kahvihetki kahvilassa (+ se kakkupala) on parhautta. 🙂

 22. Anis

  Kahvini juon mieluiten päivällä lattena ja päivällisen jälkeen espressona. Egot ovat ihan ykkösiä, todella kaunista muotoilua!

 23. Sari Haitio

  Aamu kahvi on ihan paras. Hyvissä ajoin heränneenä ennen menoa… aamun rauhallisuudesta nauttien ja pannullinen kahvia mustana. Siitä on hyvä aloittaa päivä 🙂

 24. Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana, anything goes. 😀 Ehdottomasti enimmäkseen (soija)maidolla, kahviloissa cappuccinoa tai lattea. Ja kahvin on aina oltava laadukasta.

 25. Minna

  Juon kahvin maidolla. Välillä herkuttelen cappuccinolla. Aamukahvi paras kahvi.

 26. Johanna Holmberg

  Aamukahvi tulee useimmiten huitaistua huiviin töissä. Töiden kahvikoneesta tulee aivan huippua latte macchiatoa. Silloin harvoin kun kotona kahvia keitän, keittelen sitä jo parhaat päiväns nähneellä espressopannullani, joukkoon tietysti oiva lurahdus maitoa ja lusikallinen sokeria.

 27. Pari vuotta sitten siirryin juomaan kahvini maidon kanssa. Sitä ennen join mustaa kahvia koko ikäni. Sokeria kahvini ei tarvitse, mutta maitoa aika reilusti. Aina parempi, jos maidon jaksaa kahviin myös lämmittää. Kahvia juon aamulla kupillisen, toisen aamupäivällä, ja sitten kyläillessä tai meille vieraita tullessa. Jos olen aamulla yksin kotona, juon kahvin tietokoneen äärellä tai sitten katson tv:stä jonkun tallennuksen.:)

 28. Maija

  Juon aamukahvini aina arkiaamuisin pienellä rasvattomalla maitolorauksella. Samasta Pentikin mukista, joka on lempparini, ja tietty Moccamasterilla keitettynä.. töissä on kamalaa automaattikahvia :/ Mut arkiaamu alkaa aina parhaiten ite keittämällä kupilla. 🙂

 29. Xeve

  Juon kahvini aina mustana. Nam!

 30. Minna Laamanen

  Juon kahvini yleensä Maitoa käyttäen ja joskus kun haluan jotain ”ylellistä” teen sellaisen vaahdon siihen päälle 😀

 31. Ahhaaa

  Kahvi juon yleensä Munkin ja Maidon kanssa 😀

 32. Aamulla maidon ja hesarin kera. Mieluiten ilman kiirettä 🙂

 33. Jelena

  Mustana lemppari mukistani 🙂

 34. Jessina

  Rasvattoman maidon kanssa heti aamulla ensimmäiseksi. ;D

 35. Ipe

  Aina mustana 😀

 36. heikki

  Tilkka maitoa sekaan, pala Sirkku-sokeria suuhun ja kahvia perään.
  Näin on nautinto paraimmillaan.

 37. Ninnin

  Juon aamunkahvini mieluiten turkoosista lempparimukista, maidolla ja ilman sitä kiirettä, joka aamuisin yleensä on. (Tämän vuoksi juonkin kahvia yleensä viikonloppuisin :D)

 38. Tanja Burmoi-Vikström

  Aamukahvi on ehdoton ja sen juon aina maidon kera.

 39. Riksu

  Onpa tyylikkäät kupposet! Olen varsinainen kahvihirmu, mutta onneksi minun kahvissani on myös lähes puolet maitoa. Erikoiskahveja tulee joskus maisteltua kahviloissa.

 40. Paljon maitoa pitää olla 🙂 Pari kuppiä päivässä juon.

 41. Tiiia

  Kahvi täytyy juoda aina samasta kupista, muuten maku kärsii 🙂 Elikkäs Ihanaa tuoretta Juhlamokkaa, kevyt maidolla !

 42. mariusu

  kahvi ei oikein maistu, tee kyllä tulis juotua näistä

 43. Maiai

  Cortado, gracias… 🙂

 44. Susanna

  Juon kahvini pienellä tilkalla maitoa. Kesällä vietetyn Portugalin lomareissun jälkeen tilaan kuitenkin kahvilassa nykyisin espresson. On se vaan kumman hyvää.. 🙂

 45. Suosikkikahvejani ovat latte ja espresso macchiato. Pitkän illallisen jälkeen maistuu tiukka espresso!

 46. Maijuski

  Juon kahvini mieluummin kuohukermalla ja räiskäleet mansikalla+kermalla! Paras ja herkullisin juoma syntyy kun sekoittaa astetta vahvempaa kahvia 2/3 ja kuohukermaa 1/3. 🙂 nams nams.

 47. tiiti66

  Juon kahvini yleensä runsaalla maidolla, jos on vielä vaahdotettua niin aina parempi.

 48. sarikoo

  Minä itse en juo kahvia, mielellään kakao tai tee. Ja ne on mukava juoda näteistä kupeista. Kakao maistuu ihmeellisen hyvältä kun sen juo erilaisesta ja hienosta kupista. 😀

 49. tiinakkk

  Maidon kera

Kommentointi on suljettu.