Skip to content

Blogi tonttuilemassa: Mahdollisuus Lapselle ry

Tykkää

Sain ystävältäni kutsun tulla leipomaan joululeivonnaisia Mahdollisuus Lapselle ry:n pikkujouluiltaan tämän viikon keskiviikkona, 27.11.2013. Pikkujouluilta oli oikein onnistunut ja vietin todella mukavan illan kivojen nuorten seurassa leipoen eläimellisiä pipareita ja joulukeksejä.

1457038_10152060541713637_1592035380_a

Mahdollisuus Lapselle ry perustettiin vuonna 1992 ja se on poikkeavasti kehittyvien lasten ja nuorten vanhempainyhdistys, joka toiminnassaan auttaa lapsia ja nuoria kehittymään kykyjensä mukaan sekä tukee vanhempia ja edistää koko perheen elämänlaatua. Yhdistyksessä toimii moniammatillinen tiimi ja tärkeä osa toimintaa on tasavertaisuuden edistäminen perheiden ja ammattihenkilökunnan välillä.

Yhdistyksen tärkein toimintamuoto on poikkeavasti kehittyvien lasten ja nuorten kuntoutus. Yhdistys pitää myös yllä Kunnon Huonetta, lasten ja nuorten kuntosalia, joka soveltuu myös vaikeavammaisille. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös erilaiset harrasteryhmät, taideterapia-, tanssi-, liikunta- j apelikerhot sekä erityislasten uimaryhmät.

Mahdollisuus Lapselle ry toteuttaa myös yksilö- ja ryhmätoimintaterapiaa, tutkimustoimintaa ja järjestää kuntoutusalan koulutusta. Yhdistyksen uusi projekti ”Taitoja teineille oman elämän hallintaan” käynnistyi alkuvuodesta 2013.

Yhdistys järjestää myös vuosittain Hyvän Mielen Gaalan.

Mahdollisuus Lapselle ry:n löydät myös Facebookista, josta voit käydä lukemassa mm. yhdistyksen vierailusta Salattujen elämien studiolle ja muita ajankohtaisia uutisia yhdistykseltä.

mahdollisuus lapselle rymahdollisuus lapselle rymahdollisuus lapselle ryhttps://52weeksofdeliciousness.com/2016/03/14/pulla-uunissa/https://52weeksofdeliciousness.com/2016/03/14/pulla-uunissa/mahdollisuus lapselle rymahdollisuus lapselle rymahdollisuus lapselle rymahdollisuus lapselle rymahdollisuus lapselle rymahdollisuus lapselle ry

Illan ohjelmassa oli myös joulukorttien ja lumihiutaleiden askartelua, hörpimme myös glögiä ja joulutonttukin kävi jakamassa nuorille pikkujoululahjat.

Koska en saanut toisista kekseistä kunnollisia kuvia, postaan ne vielä erikseen blogiin. Hyvää kannattaa odottaa 😉


Yksi Kommentti

Kommentointi on suljettu.