Skip to content

Tämän joulun hittidrinkki: Bloody Mary!

Tykkää

Ymmärrän, että Bloody Mary ei ole kaikkien suosikkijuoma. Suosittelen kuitenkin, jos et ole sitä vielä maistanut, antamaan sille tänä jouluna mahdollisuuden. Sain taivuteltua Think&Style-blogin Anna-Marin ja Terhinkin siihen, että joulukattauksemme alkujuoma on Bloody Mary. Ainakin drinkki on kauniin jouluinen ja sopi hienosti kattaukseen.

Drinkin kanssa nautiskelimme Anna-Marin loihtimia herkullisia suklaapalleroita, joihin jaan teille reseptin huomenna. Alkupala oli hauska yhdistelmä suolaista ja makeaa sekä herätti ruokahalun.. tai no, voin kertoa että aamupuuron voimalla useamman tunnin kokkaussession jälkeen oli kyllä nälkä muutenkin!

Pakko hehkuttaa vielä yhdessä tekemisen iloa. Kun kirjoittaa blogia itsekseen, tulee yleensä touhuttua keittiössä ylhäisessä yksinäisyydessä ja nautinkin lauantaina täysin siemauksin samanhenkisestä kokkailuseurasta, jonka mielestä ei ole lainkaan kummallista loikkia tuoleilla ja mitä ihmeellisemmissä asennoissa jotta saadaan hyviä kuvia ruoasta. Ja bloggaaminen kun on aika ihmeellistä toimintaa, on siitäkin kiva vaihtaa ajatuksia ihan livenä toisten bloggaajien kanssa.

bloody marybloody marybloody mary

Bloody Mary

1 hengelle

4 cl tequilaa
1,5 dl tomaattimehua
3-4 tippaa Worchestershire-kastiketta
2-3 tippaa Tabascoa
1/2 limen mehu
rouhaisu mustapippuria

koristeeksi

1 oksa tuoretta rosmariinia
1 siivu limeä
lasin reunoille voi myös lisätä suolaa, se tuo kivan lisäsäväyksen juomaan

Sain inspiraation tähän Bloody Mary-versioon A Beautiful Mess-blogista.

Anna-Marin ja Terhin upeaa kattausta voitte käydä ihastelemassa täältä.

Anna-Marin suklaapalleroiden resepti löytyy täältä.


9 Comments

 1. Tomaattimehu on yksi lemppareistani ja aina lennoilla pyydän sitä…Jostain syystä suosin mieluummin Virgin Maryä vaikka kyllä Bloody Marykin on hyvää. Ja kivalta kuulostava blogitapaaminen:)

  • annemi

   Minulla tämä rakkaussuhde Bloody Maryyn syntyi vasta vuosi takaperin, join sitä pitkästä aikaa vähän epäillen ja rakastuin tulisesti. Tomaattimehu oli joskus kamalinta mitä tiesin 😀

 2. Herkullisen näköisiä, vaikken ole aivan varma pidänkö Bloody Marystä yleisesti ottaen. Joskus olen muistaakseni maistanut!

  Bloggareiden yhteinen kokkaussessio kuulostaa kivalta – ei tarvitse selitellä valokuvauksen vaatimia erityistoimenpiteitä 😀 Kurkkasin myös kattauksen, hieno!

  • annemi

   En itsekään välittänyt Bloody Marystä ennen mutta nykyään se on ehdottomasti yksi lempparidrinksuistani 🙂

 3. Annen Bloody Maryjä maistaneena ja hieman ennakkoluuloisena kyseistä drinkkiä kohtaaa, yllätyin positiivisesti. 🙂
  Ja tietenkin punainen kauniisti koristeltu drinkki sopii niin ihanasti joulun fiilikseen ja kattaukseen.

  • annemi

   Bloody Mary on yllättäjä 🙂

 4. Vaikken tomaattimehun ylin ystävä olekaan, niin Bloody Maryssa on jotain hyvin koukuttavaa, ja se kyllä maistuu.:) Onpas muuten tosiaan hyvinkin jouluun sopiva juoma ulkonäkönsä puolesta.:)

  • annemi

   Katja, siinä on kyllä jotain koukuttavaa. En itsekään pelkkää tomaattimehua joisi mutta mausteiden kera maistuu 🙂

Kommentointi on suljettu.