Skip to content

Kauniita yksityiskohtia joulupöytään…

Tykkää

Onko joulun kattaus jo päätetty vai mietitkö vielä miltä sinun joulupöytäsi näyttää tänä vuonna? vielä on aikaa, vaikka joulu häämöttääkin jo alle viikon päässä.

En tiedä, kuinka moni siellä ruudun takana tietää että olen hulluna kaikenlaisiin tilpehööreihin mitä voi ruokapöytään laittaa (paitsi pöytäliinoihin, koska pöytämme on liian kaunis peitettäväksi), mutta lähimpänä sydäntä ovat ehdottomasti servettirenkaat ja servetit, niitä on pari laatikollista pullollaan ja aina kun vaan pystyn, ilmestyy osa kokoelmaani ruokapöytään.

Kerron tämän siksi, koska kävin aiemmin syksyllä Bonbureaun putiikissa ja rakastuin palavasti. Mihin? no mihinkäs muuhun kuin näihin servettirenkaisiin / pidikkeisiin:

IMG_3951

Eikö olekin kauniit?

Näistä sain myös idean pyytää lupaa tulla kuvaamaan enemmänkin Bonbureaun kauniita somisteita ja myynnissä olevia esineitä. Liikkeeseen saapui näin joulun alla ihania pieniä tavaroita, jotka tekevät joulun kattauksesta aivan erityisen..

IMG_3938IMG_3939IMG_3940IMG_3944IMG_3949IMG_3964IMG_3966

Jos meillä vietettäisiin kotijoulua tänä vuonna, olisin napannut nuo ihanat enkeli- ja tonttusnapsilasit mukaani!

Hopeiset lusikkakyntteliköt 25€, Gauhar
Serviettipidikkeet, hopea, 8€
Vanhat Chanel mainokset 1960-luku, 95€
Tonttu- ja enkelisnapsit, 18€
Karahvi, 58€
Vanhat hopea vati, 47€
Muut BonBureau somistus

Mikä tämä Bonbureau sitten on?

Bonbureau keskittyy autenttisuuteen ja saa aikaiseksi uniikkeja tuloksia projekteissaan. Sen lisäksi että Bonbureau tekee esim. sisustussuunnittelua ja järjestää tapahtumia, on heillä ihana pieni toimisto- ja putiikki Korkeavuorenkatu 4:ssä. Tämän lisäksi Bonbureau on erikoistunut antiikki- ja second hand-kalusteisiin. Käykää katsomassa upeita nettisivuja täältä ja paikan päällä hakemassa joulutunnelmaa, tontut odottavat noutajaansa…


5 Comments

 1. Noita lusikka-servetinpidikkeitä olen itsekin ihaillut ja monesti! Ihania!

  • annemi

   JonnaH., niissä on kyllä ehdottomasti ”sitä jotain” 🙂

 2. Ihania snapsilaseja. Ja muutenkin kaikki tuollainen ”tilpehööri” aina jotenkin kutkuttaa. Vanhoista aterimista voisikin koittaa taivuttaa noita serviettirenkaita. Pitänee vain ensin jollain kuumentaa, etteivät katkea.

  • annemi

   Maistuis varmaan sullekin, eikös! nuo enkelisnapsilasit kyllä kävisivät pöytään joulun jälkeenkin.. mutta totta puhut, aivan ihania pieniä juttuja (joulu)pöytään 🙂

 3. […] My lovely friend who loves cooking as well as me visited our office / boutique. Go check her gorgeous post here in her excellent blog 52 weeks of deliciousness! […]

Kommentointi on suljettu.