Skip to content

SYÖ!-viikot 24.1.-6.2.2014

Tykkää

Postaus toteutettu yhteistyössä City.fi:n kanssa

Syo-kolikko_talvi2014_RGB-500

Itselle SYÖ!-viikot ovat olleet jo vuosien takaa tuttu ilmiö Helsingissä. Tänä vuonna kampanja alkoikin yllätyksellisesti jo tammikuussa, mikä ei haitannut lainkaan. Juuri tammikuun pimeinä ja kylminä iltoina tarvitaan hyvää ruokaa. Tällä kertaa kampanjassa on mukana huikeat 35 ravintolaa, jotka tarjoavat toinen toistaan herkullisempia annoksia.. KYMPILLÄ.

Tänä vuonna SYÖ!-viikot ovat myös levittäytyneet mm. Turkuun, Porvooseen ja Tampereelle eli edulliset herkut eivät ole enää ainoastaan pääkaupunkiseutulaisten etuoikeus.

Vielä ehtii mukaan ja käymään useammassakin SYÖ!- ravintolassa, SYÖ!-viikot jatkuvat ensi viikon torstaihin eli 6.2.2014 saakka eli tässähän ehtii vielä vaikka kuinka moneen ravintolaan ja miksei jopa muihin SYÖ!-kaupunkeihin testaamaan ravintoloita. SYÖ!-viikot ovat myös oiva tapa tutustua uusiin ravintoloihin, joissa et ole vielä ehtinyt käymään ja testaamaan tarjonnan edullisesti.

Itse pääsin ihanien Ullan ja Hannan kanssa Halikarnakseen SYÖpöttelemään, ISO plussa ravintolavalinnasta koska Halikarnas on yksi suosikkiravintoloistani.

Halikarnaksessa oli kolme kympin vaihtoehtoa, muut leidit ottivat lihaversion ja minä päädyin falafeleihin. Iloinen yllätys oli, että annokseen kuului myös jälkiruoka!

Meillä oli oikein mukava ilta ja ensitapaaminen Ullan ja Hannan kanssa, yhteinen aika meni kuin siivillä ja ainakin tällä bloggaajalla oli hyvä mieli ja hymy herkässä tapaamisen jälkeen. Voitte käydä myös lukemassa Ullan ajatuksia tapaamisestamme täältä. Kiitos City.fi herkullisesta ateriasta ja kiitos ihanat bloggaajakaverit mukavasta illasta.

Psssst! Cityn Facebook-sivuilla voit käydä osallistumassa arvontaan ja voittaa ravintolalahjakortin!

sponssi_musta


7 Comments

 1. Oli kyllä nastaa! Pitää mennä ehdottomasti testaa se Halikarnaksen buffa, vaikka oli lihapullatki hyvejä. Nähdään taas 🙂

  • annemi

   Hanna, mäkin haaveilen jo siitä buffasta 😀

 2. Siellä Halikarnas-raflassa kävinkin kesällä ja oli tosiaankin aika hyvää:)

  • annemi

   Jael, kiva kuulla että tykkäsit 🙂

 3. Jei, nasta oli treffata misukat! Ps. sainkohan mää teiltä tän mun lenssun hmmmmm 😉

  • annemi

   Oooooops….! en myönnä mitään 😉

Kommentointi on suljettu.