Skip to content

Lounasvinkki: Jamaican Mama’s

Tykkää

Isäni bongasi jutun Helsingin Uutisista ravintolasta nimeltä Jamaican Mama’s ja lähetti minulle linkin artikkeliin lounaskutsun kera. Innostuin kovasti tästä uudesta ravintolasta ja saimmekin sovittua lounastreffit heti samalle viikolle.

IMAG4866

Viime torstaina hyppäsin isän autoon lounasaikaan ja ajelimme Kallioon lounaalle. Ravintolassa oli hiljaista klo 12 kun saavuimme, joten oli helppoa löytää istumapaikka ja pöytä. Selasimme ruokalistaa ja valitsimme molemmat lounaslistalta wrapit, kasvista minulle ja isälle kanaa. Isä tilasi omansa supertulisena mutta näytti selviävän annoksestaan ilman ongelmia. Omani oli juuri sopivan mausteinen. Wrapien lisäksi halusimme maistaa myös dumplingseja (kanaa) ja päädyimmekin tilaamaan niitä kaksi annosta, koska ensimmäinen satsi katosi nälkäisiin suihin niin vauhdilla.

IMAG4867IMAG4869

Lounaan ehdoton kohokohta oli dumplingsien kanssa tullut kastike. Ahhhh ja mmmmmm! yritimme isäni kanssa saada ostettua sitä ravintolasta, mutta toistaiseksi se ei ollut mahdollista. Jätimme kuitenkin yhteystietomme herttaiselle Mama-Hazelille joka lupasi ilmoittaa kun kastiketta on myynnissä.

IMAG4874

Puhelua odotellessa siis..

Aion kyllä palata tähän persoonalliseen ravintolaan uudelleenkin, palvelu oli iloista ja ystävällista, ruoka tuli nopeasti ja haluaisin testata paikan myös ilta-aikaan joku kerta.

Eli jos on hyvä lounaspaikka hakusessa, suosittelen piipahtamaan Jamaican Mama’siin!

Jamaican Mama’s, Hämeentie 16, Helsinki


Yksi Kommentti

  1. Hazel Brevett Tirronen

    Thank you for sharing your experience at Jamaican Mamas. Bless you! Love Mama Hazel

Kommentointi on suljettu.