Skip to content

Brunssivinkki: Villipuutarha

Tykkää

20140222-154108.jpg

Uskotteko, jos kerron että lähes syöksyin kotiin tämänpäiväisen brunssin jälkeen koska sormeni syyhysivät päästä kirjoittamaan brunssikahvilastamme? Minulla saattaa toki olla myös jonkinasteinen addiktio bloggaamisen mitä muut eivät pode, hih.

Villipuutarha on ollut jo pidempään todo- listallani ja tänään, sateisena ja ja märkänä lauantaipäivänä pääsin vihdoin paikalle. Mukanani oli kaksi ystävää, joiden kanssa tutustuimme kymmenen(!) vuotta sitten kun aloitimme opiskelemisen samassa koulussa. Aika rientää, mutta ihanaa että ystävyyssuhteet ovat pysyneet.

20140222-154058.jpg

20140222-154041.jpg

Villipuutarha oli kaikkea mitä olin odottanut ja vähän vielä enemmänkin. Ensimmäiset viisi minuuttia tuijottelimme ympäröivää näkymää löytöjen jatkuvasti jotain uutta ja suloista katseltavaa. Ja harvoin minkään kahvilan wc aiheuttaa samoja reaktioita kuin Villipuutarhassa, miten suloinen wc!

Sen lisäksi että kahvila on hurmaava sisältä on siellä myös ystävällinen ja hymyilevä palvelu. Paikka oli tupaten täynnä (jos siis suunnittelet brunssia varaa pöytä!) mutta ruoat tulivat kivaan tahtiin pöytään, kahvia tarjottiin useampaan otteeseen ja maksaminenkin sujui mutkattomasti. Puheensorina täytti kahvilan ja tuli tunne, että olin hetken jossain ihan muualla kuin Helsingin Kalliossa harmaana ja sateisena ”talvipäivänä”.

20140222-155006.jpg

20140222-155015.jpg

Lauantaisin on kaksi kattausta, ensimmäinen klo 10 ja toinen klo 12.30. Luksusbrunssiksi nimettyyn brunssiin kuului (23€) alkoholiton tervetuliaisdrinkki, smoothie, brunssilautanen (kasvis tai liha), kahvi ja tee ja jälkiruoka. Annokset olivat juuri sopivan kokoisia, itse valitsin kasvislautasen ja olin tyytyväinen valintaani. Jälkiruoka oli taivaallista tiramisujäätelöä, siis taivaaaaallista.

20140222-155030.jpg

20140222-155038.jpg

Mm… Suosittelen!

Kahvila Villipuutarha, Kaarlenkatu 13, Helsinki


5 Comments

 1. Viehättävän näköinen paikka;kävinkin kurkkimassa sivuja.Oliko tuossa kasvislautasellasi muuta kuin kasviksia`?

  • annemi

   Lautasella oli läjä kasviksia ja juustoa, kahta eri laatua 🙂

 2. Minna Vuo-Cho

  Miten suloinen paikka! Hitsit kun ehtisi kaikkialle, minne haluaa.

 3. Johanna Matikka

  Kauniit kuvat tekevät oikeutta paratiisille kivisen Kallion sydämessä. Loisto paikka! 🙂

Kommentointi on suljettu.