Skip to content

Hampurilaislounas: Memphis Kamppi

Tykkää

Vaikka aina liputankin täällä kevyiden kasvisruokalounaiden puolesta, kyllä välillä tarvitsee toimistorotta myös jotain tukevamapaa lounasta. Sain kutsun testaamaan Memphis Kampin uutta ruokalistaa ja eihän siellä nyt voi olla tilaamatta hampurilaista lounaaksi! itselle ainakin tulee Memphisistä mieleen hampurilaiset… niin ja no, mojitot myös. Minulla on muistikuva että niitä on ko. ravintolassa juotu useampaaankin otteeseen.

Memphis Kampin ruokalista uudistui jokin aika sitten, ilokseni sain kuulla että mm. lihat tulevat ravintolaan nykyään Roslundilta ja joidenkin jälkiruokien taustalla on häärinyt ihana Kakkugalleria.

IMAG5446

Plussaa kohtuuhintaisista annoksista. Kävin jokin aika sitten ensimmäistä ja viimeistä kertaa Helsingin Hard Rock Cafessa, huonon palvelun lisäksi hampurilainen maksoi reippaasti yli 20 euroa. Maksan toki mielelläni hyvästä hampurilaisesta enemmänkin, mutta kyseisessä raviuntolassa ei hinta ja laatu kohdanneet.

Pöytään virtasi tällä lounaalla aikamoinen määrä kokeiltavia herkkuja, pääsin testaamaan myös alkupalapuolta, rapukakut, sticky buns & ankanfileetä sekä yllätysalkupalana (jota ei ole edes listalla) ravintolan quorn-pihviä majoneesin kera. Hassua kyllä, ykköseksi näiden joukosta nousi tuo quorn-pihvi, vielä kun lautaselle lisäisi jotain vihreää niin herkullinen alkupala olisi valmis. Että vink vink vaan ravintolalle! jos quorn-pihvi on herkkuasi, voit tilata ravintolasta hampurilaisen kyseisellä pihvillä.

Tykkäsin myös rapukakuista, kakkujen kastike oli herkullista ja siinä oli ihania osumia jokiravunpyrstöjä. Todellinen rapufanin unelma. Sticky bun ja ankanrintafile olivat ennakkosuosikkini, mutta harmi kyllä annos oli upotettu majoneesiin eikä itse ankka maistunut kauheasti sieltä läpi. Ankka-annoksen mangosalsa oli sen sijaan todella raikasta ja herkullista.

IMAG5449

Vatsa olikin mukavan täysi jo alkupalojen maistelun jälkeen, innostuin hieman liikaa niiden quorn-palojen ja rapukakun kanssa, mutta tilaa oli raivattava hampurilaiselle. Valitsin suurena wasabin ystävänä wasabihampurilaisen ja seuralainen xxl-hampurilaisannoksen jossa on mm. parmesanmajoneesia.

IMAG5454IMAG5456

Mmmm! bataattiranskalaiset! mikä siinä onkin etten kotona saa niistä yhtä rapeita ja herkullisia…

Wasabihampruilainen oli hyvä, mutta wasabi ei maistunut kastikkeessa tarpeeksi ainakaan tämmöiselle suurkuluttajalle. Seuralaisen parmesanmajoneesi hampurilaisen välissä oli sen sijaan hy-vääää. Itse en olisi varmaankaan selvinnyt hänen hampurilaisestaan, koska kahden pihvin lisäksi välissä oli vielä sipulirenkaat! siinä hampurilainen vähän isompaan nälkään..

Koska uusi ruokalista piti testata alusta loppuun perinpohjaisesti, niin olihan meidän pakko tilata jälkiruokaakin. Olimme kuitenkin viisaita ja tilasimme vadelmamarengin puoliksi. ONNEKSI.

IMAG5458

Juu, ei muuta sanottavaa kuin että TILATKAA TÄTÄ. Kakkukallerian marenkia, tuoreita vadelmia, vadelmavaahtoa..

Arvaatteko mitä seuraavaksi tapahtui? bloggaaja nukahti lounaan päätteeksi bussiin ja nälkä iski seuraavan kerran vasta joskus illalla. Ähky.

sponssi_musta

Lounaan tarjosi Memphis Kamppi