Skip to content

Suloiset dippikasviskupit

Tykkää

Olemme juuri saapuneet apukokin kanssa kotiin huikeilta kolmekymmenvuotissyntymäpäiviltä Pertunmaan Lahdelmasta. Olo on hieman väsynyt, mutta onnellinen. Juhlat olivat todella onnistuneet, sää suosi, puitteet olivat kunnossa ja kirsikkana kakun päällä sain kunnian olla avustamassa ruokapuolen kanssa. Jipiii! olipa kiva tehdä pitkästä aikaa isolle porukalle ruokaa!

Suunnitteluhan on kaiken a ja o, joten surffailin ahkerasti Pinterestissä etsimässä kivoja juhlaideoita. Ihastuimmekin syntymäpäiväsankarin kanssa dippikasviskippoihin, jotka bongasin Pinterestistä. Koristelimme eräänä perjantai-iltana kupit, jokainen vieras sai oman nimikoidun kupin ja ne täytettiin juhlapäivänä porkkanalla, kurkulla, paprikalla ja itsetehdyllä tatsikilla. Täytteitä ja dippiä kupin pohjalla voi varioida loputtomiin, joten nämä voi tehdä maun mukaan miten itse haluaa. Tämä on myös näppärä alkupala isommalle porukalle.

Koska halusimme minimoida juhlapaikalla tehdyn työn keittiössä, pilkoimme kasvikset jo edellispäivänä ja vakumoimme ne. Näin kasvikset oli helppo kuljettaa juhlapaikalle ja ne pysyivät tuoreina. Tsatsikinkin pyöräytin jo edellisiltana ja juhlapäivänä maut (ja valkosipulin määrä, hihi) olivat kohdillaan. Muovikipot ovat perinteiset muovimukit ja koristeet on hankittu IKEAsta.

Halusin ehdottomasti jakaa tämän hauskan dippikasvisidean myös täällä blogin puolella, tämä on niin mainio alkupala. Tarjosimme dippikasvikset kuohuvan kera.

dippikasviskupitdippikasviskupitdippikasviskupitdippikasviskupit

Dippikasviskupit olivat värikäs alku värikkäille juhlille!


7 Comments

 1. Mä olen muuten tosi tarkka valkosipulin määrän kanssa, mutta Tsatsikissa ei ole muuta väliä kuin se, että sitä on oltava niin paljon, että valkosipuli maistuu suussa vielä kolmen päivän päästäkin. 😀 Ihanat dippikipot!

  • annemi

   JonnaH., juu, totta! tsatsikissa pitää olla potkua 😉

 2. Huikean hauska idea!

  • annemi

   Inari, eikös? Pinterestistä löytää vaikka mitä näppärää 🙂

 3. Kiva idea, laitan korvan taakse. Mulla on blogissa vähän vastaava, pastasalaatti jalattomissa kertakäyttöisissä konjakkilaseissa, se oli erään vaatekaupan teemapäivän tarjoiluna.

  • annemi

   Eija, onpa hyvä idea tuokin! voisinkin hyödyntää sitä esim. vappubrunssilla 🙂 kiitos vinkistä!

Kommentointi on suljettu.