Skip to content

Aamuenergiaa

Tykkää

Postaus toteutettu yhteistyössä Philipsin kanssa

Sain viime viikolla hyppysiini ikioman mehulingon Philipsiltä. Olen haaveillut mehulingosta jo vuoden verran, mutta aktiivisesti suunnitellut sellaisen hankintaa viime vuoden syksystä. Mikä ilonpäivä se olikaan kun sain lähiruoka-ja luomumessuilla käydessäni tapasin Philipsin edustajan ja minulle luvattiin oma linko. Mutta hienoin päivä oli silti kun pakettikortti Postiin löytyi postilaatikosta ja hain oman linkoni kotiin.

Testailen mehulinkoa vielä hieman pidempään ennen pidempää raporttia sen käytöstä ja ominaisuuksista, olemme nyt lähes viikon verran aloittaneet aamumme lasillisella itsetehtyä mehua ja aamut ovat nykyään astetta herkullisempia.

Arkiaamiaiset ovat hieman haastavia itselle välillä, kun kotona ei aamiainen vielä oikein maistu, vaikka olisikin jo vähän nälkä ja pääsääntöisesti syön aamiaisen toimistolla, kun olen herännyt kunnolla. Minusta onkin ollut ihanaa kulauttaa kurkusta alas lasillinen mehua ja lähteä töihin, tuntuu kuin saisi tujauksen lisäenergiaa heti herättyäni.

Viikonloppuna herkuttelimme mehulla myös, yritin taikoa mehun avulla pois apukokin päänsärkyä, en tiedä riittikö mehu poistamaan huonon olon mutta mehun lisäksi herkuttelimme toki myös aamiaislautasilla.. tai no, brunssiksi tämä ateria kyllä melkeinpä venähti myöhäisestä perjantai-illasta johtuen.

IMG_5392IMG_5398

Omena-porkkana-selleri-greippimehu

Tein mielestäni hurjan herkulliset aamiaisleivät, joissa käytin avokadoa rakkaan Oivariinin sijaan. Eikös näytäkin ihanalta? leivät olivat kaurasämpylöitä, joiden päälle levitin avokadotahnaa (avokadoa, sitruunaa, ripaus suolaa), salaatinlehden, palan briejuustoa ja paprikasiivun.

Viikonloppuaamiaisille kuuluu myös ehdottomasti kananmunat ja pekoni.

Ihania energisiä aamuja kaikille!

Mehulinko saatu blogin kautta

sponssi_musta_pieni