Skip to content

Aamiaisvinkki: Galleria Keidas

Tykkää

Sen lisäksi että kesäaamut ovat aamuista parhaimpia, on myös toinen asia mikä tekee aamuista ihania. Aamiaistreffit! kuten olen jo aiemminkin täällä kertonut, minulla on ystävä joka on töissä Helsingin keskustassa ja käymme epäsäännöllisen säännöllisesti aamiaisella yhdessä ennen työpäivää.

Yleensä viikonloppuaamut on pyhitetty runsaille ja pitkille aamiaisille rakkaan apukokkini kanssa, mutta piristystä arkeen (niiden ihanien kotitekoisten mehujen lisäksi!) tuo aamiaishetki ystävän kanssa. Aloita päivä välillä muuten kuin työasioilla, nauti hyvästä seurasta ja etenkin hyvästä ruoasta.

Sain vinkin Galleria Keitaasta jokin aika sitten ja eilen tapasimme ystävän kanssa aamiaisen merkeissä siellä. Saksalaiset geenit johdattelivat minut paikalle jo ennen kahvilan avaamista (ti-pe klo 8.00) ja nautin raikkaasta sekä lämpöisestä kesäaamusta kahvilan aukeamista odotellessa. Olen jotenkin ihastunut Kallioon, en tiedä miksi mutta olen viime viikkoina pörrännyt alueella aika usein ja olen ehkä hieman ihastunut.

IMAG0710IMAG0712IMAG0714IMAG0717IMAG0720

Aamiaista saa monenlaista, oli aamiaissettiä johon kuuluu mm. itsetehtyä leipää, luomuavokadoa, kahvia, mehua, salaattia, hedelmiä.. mutta sitten on myös niitä toisenlaisia herkkua, jotka houkuttelivat minua tänään. Eggs Florentine, Eggs Benedict! Galleria Keitaassa voi myös tilata jogurttia ja itsetehtyä granolaa, sekin kiinnosti mutta kyllä nuo kaksi edellämainittua kananmunaherkkua veivät voiton.

Keitaan cappucino oli pehmeää ja maukasta, eggs florentinen kastike tavattoman herkullista ja miljöö juuri sellainen mistä pidän. Tuntui taas hetken että olen Berliinissä tai Brooklynissä, mikä ei ole huono fiilis ollenkaan.

Keitaasta saa aamiaisen lisäksi lounasta, brunssia, iltapalaa, ostaa tuoretta leipää.. piipahda ja ihastu!

Galleria Keidas, Fleminginkatu 7, 00530 Helsinki