Skip to content

FLOW 2014

Tykkää

En edes yritä väittää että menisin FLOW festivaaleille musiikin perässä. Ehei, ruoka ja tunnelma, ystävät ja FLOW kokonaisuutena houkuttelee minua, tänä vuonna jo neljättä kertaa.

Kirjoittelin jo viime vuonna blogiin FLOWsta ja ruoasta, jolloin nautin myös kaksi kokonaista päivää FLOWn tarjonnasta.

IMG_6171IMG_6166IMG_6155

Tänä vuonna vietimme FLOWssa kaksi aurinkoista ja hikistä päivää. Voin myöntää että löytyi sieltä hyvää musiikkiakin.

Viime vuoden suosikkiannokseni löytyi Tokyo Girlistä ja olin tänä vuonna aivan varma että sieltä se voittaja tänäkin vuonna löytyy. No, lauantaina tuntui vielä siltä kovastikin (vaikka Instagramissa horisinkin että kyseinen vege bibimbap oli New York Ninjasta – pahoittelut sekoilusta) kun sain käsiini annoksen kasvisbibimbapia. Voi että miten HYVÄÄ.

IMAG2838

Toinen lauantain kohokohta oli Lumia Cocktail Bar! Captain Ginger-drinkki maistui meille janoisille, aivan ihana inkivääridrinksu. IMG_6149IMAG2850

Testasimme myös viereisen GT baarin jossa gin tonicit tehtiin Tanqueray ginistä ihaniin, isoihin laseihin. Maistoimme molempia versioita, apukokin verigreipillä tarjoiltu ja omaa limen kanssa tarjoiltua. Hyviä olivat nekin!

IMAG2847

FLOWssa oli mukavan laaja ruokavalikoima tänä vuonna, mutta huomasin jumittavani samojen kojuen äärellä kuin viime vuonnakin. Sen verran kävin haistelemassa uusiakin tuulia, että tällä kertaa halusin ehdottomasti testata Tacobotin food truckin, josta nappasin mukaani herkulliset kalatacot ja todella tulista kastiketta, onneksi uskoin myyjää kun hän varoitteli jopa ”mild” kastikkeen tulisuudesta – huulet tulessa!

IMG_6153.

Lauantaina poikkesin myös sen verran tutuista kojuista että hiivin illan viimeisen keikan jälkeen (ihana Polica!) kaverin annoksen innoittamana hakemaan Kabukin kojulta edamamdepapuja jotta jaksaisin seisoa taksijonossa. Mmmmm!

Sunnuntaina pahin nälkä selätettiin Groteskin hummus-fetaburgerilla, josta tykkäsin myös kovasti vaikka hampurilaisen sämpylä oli minusta liian höttöinen. Maku oli kuitenkin kohdillaan ja nälkä lähti!

IMG_6164IMAG2855

Mutta, mutta.. kävin yhteensä kaksi kertaa New York Ninjassa, ensimmäisenä päivänä nuudelisalaatilla ja toisena päivänä syömässä tofuleivän. Taidanpa pilata yllätyksen ja julistaa jo nyt, että tämän vuoden FLOWn paras annos (omasta mielestäni) oli New York Ninjan tofuleipä. Voi kun sellaisen saisi nytkin!

IMAG2873

Siinä se ihanuus nyt on. Olisinpa syönyt kaksi!

Suolaisen ruoan lisäksi jälkiruoatkin maistuivat, Brklyn Bakeryyn oli taas päästävä ja sunnuntaina söin jälkiruoaksi Raw spotin raakasuklaakakkua. Oli niin ihanan tuhti annos että suklaahimoja ei hetkeen näy.

IMAG2867

Niin ja eihän mikään festari oli festari ilman Aperolia, eihän?

FLOWssa oli jälleen ihanaa, meillä on huikea FLOW-tiimi jonka kanssa olemme pöllöilleet siellä jo jokusen vuoden. Ainoana miinuksena sanoisin että ruokien annoskoot olivat kasvaneet hieman liian isoiksi, olisin mieluummin syönyt useampia pienempiä annoksia, mutta tämä on vain minun mielipiteeni. Suurin harmitus taisi olla kuitenkin se, että kivoja hengailupaikkoja oli vähennetty. Alueen keskiö päälavaa vastapäätä oli paljon karumpi kuin viime vuonna, jäin kaipaamaan Carlsberg-teltan alueen vehreyttä. Samoin viime vuotisen latauspaikan riippumatot olivat tänä vuonna vahvasti mielessä mutta niitä ei meidän harmiksemme näkynyt.

Backyard olikin leppoisin paikka tänä vuonna, vietimme siellä aurinkoisia iltapäivähetkiä lauantaina DJ:tä kuunnellen, ruohon kutitellessa varpaita ja kylmää siideriä hörppiessä.

Ja niin, se tärkein eli ruoka oli todella hyvää jälleen.

Kiitos tästäkin vuodesta FLOW!


2 Comments

  1. Harmi että olen aina silloin Suomessa kun noita festareita ei ole….Voispa ollakin niin että olisin Suomessa 5 kuukautta ja täällä 7 (haave;D)

    • annemi

      Hei Jael, vastaukseni sinulle oli kadonnut bittiavaruuteen! tuollainen yhdistelmä sopisi minullekin 😉

Kommentointi on suljettu.