Skip to content

Uusi alku – blogi muuttaa!

Tykkää

Hei rakkaat lukijat!

Saan vihdoin kertoa teille ilouutisen jota olen joutunut panttaamaan sisuksissani jo jonkin aikaa. On tullut aika lähteä uusiin blogihaasteisiin ja blogi muuttaa tänään uudeen osoitteeseen, Maku.fi:hin! Olen huikean innoissani tästä uudesta ajanjaksosta uudistuneilla Maku.fi-sivuilla.

Uusi blogiosoite on: http://www.maku.fi/blogit/52-weeks-deliciousness (klik klik)

*onnentanssi*

Fiilis tällä hetkellä on tämä:

 

IMG_1199_rev

Toivon että te kaikki ihanat löydätte tienne uuteen osoitteeseen, siellä sama meininki jatkuu. On ruokaa, ravintoloita, tapahtumia, matkoja..

Päivitän osoitteen kaikkiin kanaviin mahdollisimman pian, jos olet tallentanut tämän osoitteen suosikkeihisi, muistathan päivittää uuden osoitteen selaimellesi. Tämä vanha blogi ei siis enää päivity, mutta arkistot jäävät elämään tänne bittiavaruuteen, joten pääsette edelleen käsiksi matkajuttuihin, ravintola-arvosteluihin ja resepteihin.


Yksi Kommentti

  1. Minna Vuo-Cho

    Onnea! Palaillaan 🙂

Kommentointi on suljettu.