Skip to content

Lounasvinkki: Fat Ramen

Tykkää

Minulla olisi teille jälleen lounasvinkki ja uunituore sellainen. Hietalahden kauppahalliin avattiin maanantaina 1.6. nuudeliravintola Fat Ramen! heidän nuudelinsa saattavat ollakin teille jo tuttuja mm. Ravintolapäivästä ja Hietalahden kauppahallin kesäkauden avajaisista 9.5. jolloin kauppahallin kummi Paula Koivuniemi lauleskeli hallissa ja mm. Fat Ramen avasi sinne päiväksi pop up-ravintolan.

Harvemmin sitä tulee näin ajoissa oltua kun ehtii testaamaan uutta ravintolaa, kerrankin olin siis ajan hermolla. Myös siinä mielessä, että kun saavuin syömään kello 11.30 sain vielä istumapaikan, reilu puoli tuntia myöhemmin väkeä oli jonoksi saakka.

Ei kyllä ihme, niin Fat Ramenin soppien maine on varmasti kiirinyt kauas.

Fat Ramen Helsinki (1 of 3) Fat Ramen Helsinki (2 of 3) Siis tuo possu… ja liemi! sitä olisi hörppinyt tupla-annoksen, jos ei olisi ollut niin ähky.

Fat Ramen Helsinki (3 of 3)

Menkää ja ihastukaa – itse aion palata sopan äärelle ja maistaa kasvisversiota Jalotofulla seuraavaksi. Mm!

Fat Ramen

Hietalahden kauppahalli

Lönnrotinkatu 34, 00180 Helsinki

Avoinna ma- pe klo 11-17.30 (tai niin kauan kun ruokaa riittää – nopeat syövät hitaiden sopat)