Skip to content

Ruokabloggaajan viimeinen lomapäivä eli vapaapäivä keittiöstä

Tykkää

Yhteistyössä A-lehdet ja Kotipizza

Tiedättekö sanonnan että ”all good things come to an end”? no, näin se tuppaa vähän olemaan, etenkin kesälomien kohdalla.

Tänään on bloggaajan viimeinen kesälomapäivä.

Sen kunniaksi päätin, että en tee varsinaista ruokaa vaan herkuttelemme pizzoilla. Kimmoke tähän vapaapäivään tuli kun sain kesäloman alussa tietää, että pääsin mukaan Kotipizzan kampanjaan. Haimme pizzat lähimmästä Kotipizzastamme, Myyrmäestä, jossa on tullut käytyä monta kertaa vuosien varrella.

Kotipizza Myyrmäki (1 of 3)

Olen viime aikoina tilannut hyvin vähän pizzoja kotiin, mutta ne harvat kerrat kun olen syönyt noutopizzaa, olen käynyt hakemassa itselleni Kotipizzasta Kotzonen, se on mielestäni nerokas idea pizzalle. Tykkään tilata ravintolassakin pizzan lisäksi vihreän salaatin, suolaisen pizzan ja salaatin yhdistelmä on mielestäni herkullinen.

Apukokki valitsi itselleen Kotipizzan Monstereista New Mexicon, jossa oli oman pizzani tapaan avokadoa.

Kotipizza Myyrmäki (2 of 3)

Oma Kotzoneni oli täytetty pariloidulla kananpojalla, avokadolla, fetalla ja salaatilla. Kotzonessani  oli maukas ruiskuitupohja ja avokadoa. Taisin syödä ensimmäistä kertaa elämässäni avokadoa pizzassa ja se sopi tähän Kotzoneen todella hyvin. Raikas valkosipulikastike kruunasi pizzani. Täytyy ehdottomasti testata avokadoa pallogrillipizzoissakin, joihin olemme tällä kesälomalla hurahtaneet.

Kotipizza Myyrmäki (3 of 3)

Kotipizzassa on hyvin laaja valikoima erilaisia pizzoja, on klassikoita kuten jauhelihapizza, jonka saa nykyään luomujauhelihalla. Lisäksi listalla on lankkupizzoja, gluteenittomia pizzoja, monstereita. Nykyään pizzerioista saa myös salaatteja ja leipätikkuja.

Kampanjan myötä opin uutta Kotipizzasta, asioita joita ei välttämättä tule ajatelleeksi pizzaa tilatessa tai noudettaessa. Sen olen aina tiennyt, että Kotipizza on suomalainen yritys. Kotipizza perustettiin 1987 ja pizzerioita on nykyään jo 270 ympäri Suomen. Kotipizza on sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja he toteavatkin kotisivuillaan, että tehdään maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan. Yritys haluaa taata että jokainen asiakas saa herkullista, tuoreista raaka-aineista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista tehtyä pizzaa, mikä kuulostaa näin asiakkaan korvaan hyvältä. Hyvä esimerkki tästä on se, että Kotipizza tietää mistä heidän avokadonsa tulevat ja Kotipizzan Facebook-sivulla voi käydä katsomassa perulaisen avokadokasvattajan Pedron terveiset Kotipizzan asiakkaille. Myös aiemmin mainittu luomuvaihtoehto jauhelihapizzassa on iso plussa.

Onko Kotipizza sinulle tuttu? jos ei, käy kurkkaamassa heidän verkkokauppaansa ja tilaa pizza jo tänään kotiin maisteltavaksi! lisäksi voit osallistua Instagramissa kilpailuun, jossa voit voittaa joka viikko 20 euron lahjakortin tägäämällä pizzakuvasi #kotipizza – hastagilla.

 

logo_1.png

Herkullisia pizzahetkiä!