Skip to content

Ravintolavinkki: Ahorita

Tykkää

Ihanaa kun voin jälleen vinkata teille ravintolasta Vantaalla! täällä on kova pula ja puute kivoista ruokapaikoista, mutta tilanne tuntuu paranevan hiljalleen.

Olen kaipaillut Ahoritan kaltaista ruokapaikkaa Vantaalle pidempään ja olenkin iloisena seurannut Richard McCormickin puuhastelua uuden Ahorita-pikaruokaketjun parissa. Ihanaa kun näitä uusia juttuja ja konsepteja tehdään Helsingin keskustan ulkopuolellekin.

Ahorita Jumbo (1 of 6)Ahorita Jumbo (3 of 6)

Ensimmäinen Ahorita avattiin kauppakeskus Kluuviin ja toinen Vantaan Jumboon. Ravintola sijaitsee kauppakeskuksen Stockmannin päädyssä Hanko Sushin vieressä. Suunnistimme sinne viime viikonloppuna apukokin kanssa innosta puhkuen.

Tacoja jee! rakastan meksikolaista ruokaa!

Ahorita Jumbo (2 of 6)

Homma on helppo: valitset täytteen ja monta tacoa haluat (voit myös ostaa lajitelman jossa on useampia täytteitä eri tacoissa) ja vastailet lisukkeita koskeviin kysymyksiin. Ainoa miinus tässä on se, että jos tilaat esim. kaksi tacoa, tulee niiden olla samalla täytteellä. Eli jos haluat eri täytteillä olevia tacoja, suosittelen valitsemaan lajitelman.

Ahorita Jumbo (4 of 6) Ahorita Jumbo (5 of 6)

Söin itse kanatacot ja apukokki maisteli possutacoja. Molemmat olivat herkullisia ja täynnä raikkaita makuja. Otimme tacot keskivahvalla salsalla, siinä olisi saanut olla enemmänkin potkua, joten tulisen ruoan ystäville suosittelen tulisempaa versiota. Olimme ruoan jälkeen onnellisen täynnä, tänne palaamme varmasti. Peukku myös raikkaalle lime-kurkkulimonadalle. Mmm!

Voit myös jättää Ahoritassa palautetta, niin mekin teimme. Hauska ajatus ja toteutus.

Ahorita Jumbo (6 of 6)

Ahorita, kauppakeskus Jumbo

Vantaanportinkatu 3, Vantaa

#eatsleeptacoandrepeat