Skip to content

Isänpäivän herkulliset minileivät

Tykkää

Ehdinpäs vielä postaamaan viime hetken isänpäivävinkin! tämä vinkki toimii myös muuten vaan kahvipöydässä tai yllätysvieraiden yllättäessä. Postauksessa siis teemana isänpäivän herkulliset minileivät.

Isä toivoi vain kakkua isänpäiväkahveille eilen, mutta en malttanut olla tarjoamatta jotain pientä suolaista. Pahinta on jos ei ole tarpeeksi tarjottavaa vieraille (toinen pelko vieraita kutsuttaessa on että ruoka loppuu kesken, tämä johtaakin välillä mielenkiintoisiin ylilyönteihin).

Herkulliset minileivät

Herkulliset minileivät

Herkulliset minileivät

Tein siis kakun kaveriksi ihania saaristolaisleipiä paahtopaistilla ja savusiialla. Paahtopaistileipiin tuli ruohosipulituorejuustoa, paahtopaistia, pikamarinoituja punasipuleita ja minikurkkuja.  Siikaleipiin tuli ruohosipulituorejuustoa, lehtikaalipestoa ja retiisejä.

Erittäin helppoa ja maistuvaa!

Hauskaa kyllä, Tyrniä ja Tyrskyjä-blogin Sari oli postannut anjovis-munaleivät viime hetken vinkkinä. Tarjotkaa siis isille leipää!

Ihanaa isänpäivää!

HERKULLISET MINILEIVÄT

saaristolaisleipää
paahtopaistia
savustettua siikaa
ruohosipulituorejuustoa
lehtikaalipestoa
marinoituja punasipuleita
retiisejää


Yksi Kommentti

Kommentointi on suljettu.