Skip to content

Lounasvinkki: Kimchi Wagon / Hietalahden kauppahalli

Tykkää

Jälleen on aika paljastaa uusi lounasvinkkini Helsingissä!

Oi ihana, ihana, eläväinen Hietalahden kauppahalli! halli on todella herännyt henkiin viimeisen vuoden aikana ja tunnelma hallissa oli tänään niin tunnelmallinen, kuhiseva.. kauppahallimainen.

Kimnchi Wagon Helsinki (1 of 6)

Olen aiemminkin käynyt lounaalla tässä työpaikkaani lähinnä olevassa hallissa, mm. Roslund, kalakauppa Marja Nätti, Le Marché ja Fat Ramen ovat tulleet tutuksi. Näiden lisäksi hallissa on myös Soppakeittiö, Chalupa, Robert’s Coffee, Smoothie- baari.. vaikka mitä!

Tiesittekö että Hietalahden kauppahalli on nykyään auki myös arkisin ilta-aikaan ja lauantaisin siellä järjestetään Musaa ja Maistelua-tapahtuma?

Mieletöntä!

Suunnistimme tänään halliin lounaalle isäni ja veljeni kanssa. Kiersimme hallin, jotta näkisimme mitä kaikkea siellä nykyään on (ihmisiä, kauppoja, herkkuja, ravintoloita!) ja päädyimme lopulta lounaalle pikkuruiseen Kimchi Wagoniin jonka olen halunnut testata jo ikuisuuden.

Kimnchi Wagon Helsinki (2 of 6)

Kimnchi Wagon Helsinki (3 of 6)

Rakastan ravintoloita joissa pääsee itse tuunaamaan annoksia. Kimchi Wagon tarjoaakin todella kivat tuunausmahdollisuudet, itse ilahduin rajattomasta limenkäyttömahdollisuudesta, tietenkin. Isäni testasi mm. supertulista soosia ja veljeni rouskutti paahdettuja pähkinöitä.

Kimnchi Wagon Helsinki (6 of 6)

Otimme kaikki eri annokset ja maistelimme toisiltamme. Itse tilasin daeji bulgogi -possua kookosriisillä + lisukkeilla (vihdoin sitä kimchiä!!), isäni otti kookos-inkiväärikanaa munanuudeleilla ja veljeni gochujang & sesame ”hotpot” stew’n possulla ja riisinuudeleilla. Todella maistuvia annoksia, saimme verenkierron liikkeelle ja nenät vuotamaan lounaalla.

Kimnchi Wagon Helsinki (5 of 6)

Ravintola on pieni ja täyttyi nopeasti. Tarkoitus ei ole istua pitkän kaavan lounaalla vaan nauttia ihanista, ja isoista, annoksista reippaalla tahdilla.

Kimchi Wagon lunasti odotukseni, vihdoin pitkä odotus on päättynyt. Tänne palaan varmasti!

Kimchi Wagon

Hietalahden kauppahalli

Lönnrotinkatu 34, 00180 Helsinki

Aukioloajat: ma-ti 11-18, ke-la 11-21.30