Skip to content

Vuoden suosituimmat 2015

Tykkää

Ajattelin vuoden vaihtumisen kunniaksi kerätä tähän postaukseen suosituimmat postaukset tältä vuodelta, olipa hauska käydä vähän penkomassa analytiikkaa vuoden varrelta ja muistella mitä kaikkea sitä on tullutkaan kokattua ja syötyä sekä katsomassa mitkä ovatkaan olleet teidän suosikkinne tänä vuonna!

Vuosi 2015 on ollut yllätyksellinen, herkullinen, onnellinen, työntäyteinen, jännittävä ja täynnä mitä ihanampia herkkuja, ravintoloita ja matkoja.

Lukijoiden top 10

1. Banaaniletut pitävät kiistatonta ykkössijaa tämän vuoden suosikkipostauksissa! tässä taas todiste siitä kuinka ei aina tarvitse tehdä monimutkaisia juttuja vaan joskus ne simppeleimmät jutut ja postaukset saavuttavat suurimman suosion.

2. Lehtikaalipasta kiilasi kakkoseksi, enkä ihmettele. Tuntuu että olen syönyt vuonna 2015 enemmän lehtikaalta kuin koskaan aiemmin elämässäni ja internet tuntuu pursuavan erilaisia lehtikaalireseptejä- ja ideoita. Pastaruoat ovat myös yksi lempiruoistani, joten olen mielissäni että tämä postaus ylsi näin korkealle.

vuodenparhaat (3 of 16)

 

3. Ylikypsä possunniska otti kolmannen palkintopallin. Nyhtöpossu kaikissa muodoissaan on kyllä aivan ihanaa, kannattaa siis kurkata resepti jos se ei ole vielä tuttu.

4. Lehtikaalisalaatti eli makumuisto New Yorkista kiinnosti teitäkin. Ihanaa kun lempikaupunkini ja tämä herkullinen kaali ovat kiinnostaneet teitäkin! makumuistot matkoilta ovat kyllä matkustamisen parasta antia.

vuodenparhaat (1 of 16)

 

5. Halloumisalaatti  ja sen suosio yllätti minut! en edes muistanut koko salaatin olemassaoloa, mutta se keikkuu 5. sijalla luetuimpien postauksien joukossa. Aikamoista! lieneekö syy granaattiomenansiemenissä joita lisäsin salaattiin, ne ovat kovasti nyt sesongissa ja tuntuu että granaattiomena on muutenkin kasvattanut suosiotaan ruoanlaitossa menneen vuoden aikana?

6. Minestronekeitto pääsi myös listoille mukaan, miten mukavaa! tämä helppo, ruokaisa ja erinomainen hävikistä herkuksi-ruoka on ansaitusti vuoden luetuimpien postauksien listalla.

vuodenparhaat (4 of 16)

7. Kesäkurpitsapasta – tuo trendiherkku ylsi sijalle seitsemän tänä vuonna. Tuntuu että erilaiset kasvispastat kasvattavat jatkuvasti suosiotaan ja tämä kesäkurpitsapasta olikin hauska tapa leikkiä vihanneskähertimelläni.

8. Lohta ja bataattimuusia on annos, joka on jäänyt omaankin mieleen. Annoksen värikkyys ja terveellisyys houkuttelee erityisen paljon näin joulun herkuttelujen jälkeen.

vuodenparhaat (8 of 16)

9. Avokadodippi on yllättäen saavuttanut alemman sijoituksen kuin kuvittelin, tämä dippi nimittäin nousi mm. Maku.fi:n luetuimpien reseptien joukkoon keväällä. Ihana, vihreä, terveellinen dippi sopii niin moneen ja tätä olen tehnyt vuoden varrella useasti.

vuodenparhaat (9 of 16)

10. Pippurinen tonnikalapasta  kipusi vielä listoille, hauskaa että lukijoiden joukossa on muitakin pastafaneja. Pastaruokia oli top 10:ssä jopa kolme!

Bloggaajan top 10

Seuraavaksi listaan omat suosikkini tältä vuodelta, valinta on kyllä hurjan vaikea, postauksia on kertynyt vuoden aikana n. 180 kappaletta!

1. New York, New York eli lempikaupunkini! tämä koostepostaus vuoden alusta on kyllä suosikkini, se vie takaisin New Yorkin kaduille ja ravintoloihin.

2. Top Chef Kaksintaistelu eli yksi vuoden kohokohdista! unelmien täyttymys, päivä jota en tule kyllä koskaan unohtamaan. Linkin takaa löytyy postaus päivästä, jolloin pääsin seuraamaan Top Chef-kuvauksia.

vuodenparhaat (10 of 16)

3. Grillattu fetasalaatti, tämän vuoden luottoresepti kesän grillisessioissa. Niin hyvää, niin helppoa ja takuuvarma hitti fetanystävien keskuudessa.

vuodenparhaat (11 of 16)

4. Tomaattia ja laatulihaa eli muistot kesältä jolloin rakastuin A.A. Borsarin sormisuolaan ja Familialta saamaani Angus Picanha -lihaan. Vesi nousee edelleen kielelle kun muistelen tämän postauksen herkkuja.

5. Sitruunainen lohisoppa oli pakko nostaa listoille, tein sitä ensimmäistä kertaa ikinä tänä vuonna ja sitä onkin syöty ensihörpäyksen jälkeen monet kerrat.

vuodenparhaat (12 of 16)

 

6. Paahdettu paprikakeitto ansaitsee myös paikkansa tällä listalla, sitä olen myös tehnyt muutamassa kuukaudessa monta kertaa. En vain kyllästy tähän keittoon millään.

7. Minipannukakut ja jogurttikastike kuuluvat myös suosikkeihini. Ei vain siksi että pannari nyt vaan on hyvää, vaan postauksen tuomien muistojen vuoksi. Oli ihanaa saada apukokki takaisin kotiin kalareissulta.

vuodenparhaat (14 of 16)

 

8. Marinoidut herkut purkissa pääsivat myös listalle, ne ovatkin uusi tuttavuus, mutta tässä postauksessa yhdistyy moni asia mistä pidän: juusto, oliivit, valkosipulit, marinoidut ruoat, lahjat ja joulu.

vuodenparhaat (15 of 16)

 

9. Murun Versot eli hyväntekeväisyyslounas Murussa on jäänyt vahvasti mieleen vuoden varrella. Ihanat murulaiset ja Mahdollisuus Lapselle ry:n teinit tekivät eräästä sunnuntailounaasta aivan erityisen.

vuodenparhaat (16 of 16)

 

10. Basilikakana eli arkemme pelastus monta, monta, monta kertaa tänä vuonna.

*

Onko ruudun takana joku kenen lemppariresepti ei listoille yltänyt? olisi kiva kuulla mikä on ilahduttanut teitä, mistä reseptistä olette innostuneet, mikä postaus on saanut hymyilemään ja mikä saa teidät palaamaan blogiin kerta toisensa jälkeen?