Skip to content

Tervetuloa!

Tykkää

Kukkuu? onko siellä ruudun takana kukaan?

Tervetuloa tänne uuteen eli vanhaan blogiini! kirjoitin tänne viimeksi syyskuussa 2014 ja vietin sen jälkeen riemukkaan 1,5 vuotta Maku.fi:ssä. Nyt olen palannut uudennäköisen blogin kanssa takaisin tänne vanhaan osoitteeseen ja liittynyt osaksi Asennemedian jengiä.

Vanha tuttu meininki jatkuu täällä, kirjoittelen teille jatkossakin reseptejä, ravintolajuttuja, parasta juuri nyt-vinkkejä, matkajuttuja.. kaikkea mikä liittyy ruokaan. Toiveita ja ideoita otetaan mielellään vastaan, jos kaipailet siis jotain tiettyä aihetta ja reseptiä niin kerro ihmeessä haaveesi kommenttiboksissa tai lähetä minulle viesti.

Jos en ole sinulle entuudestaan tuttu, niin olen Anne, 32-vuotias ruokaintoilija, kroonista matkakuumetta poteva ruokabloggaaja, joka ajattelee ruokaa lähes koko ajan. Rakastan erityisesti sitruunoitajuustoa, pastaa ja aamupuuroa.  Tällä hetkellä keittiössämme kuuminta hottia ovat kasviskeitot, raejuusto munakkaassa, aamukahvi, tuorepuristettu veriappelsiini- ja greippimehu sekä ruisleipä. Ruokahimot vaihtelevat usein, sen tulette huomaamaan myös postauksissa. Leipoa en oikein osaa, mutta joskus niitäkin onnistumisia on nähty.

Rakastan matkustamista, lempikohteeni on New York jonne mieli halajaa koko ajan takaisin. Onneksi matkakuumetta lievittämään on suunniteltu reissu Etelä-Eurooppaan ensi kesäksi välimeren herkkujen luokse.

Ruoan lisäksi keittiövempaimet ja keittokirjat ovat heikkouteni, niitä on vaikea vastustaa. Rakkain keittiövälineeni on punainen Kitchen Aid, joka onkin joka viikko useamman kerran käytössä.

Sen lisäksi että teen itse paljon ruokaa, minusta on ihanaa käydä testaamassa uusia ravintoloita. Viimeisin ravintolalöytö on BasBas. Seuraava pöytävaraus on tehty ravintola ravintola Pastikseen apukokin syntymäpäivän kunniaksi.

Ja koska mietitte asiaa kuitenkin, ei, en joudu syömään kaikkia ruokia yksin vaan keittiön liepeillä viihtyy myös rakas apukokkini, joka on myös IT-tukeni sekä valokuvausassistenttini. Hän on myös rohkea koemaistaja ja lempi-ihmiseni koko maailmassa.

Blogiani voit seurata Bloglovinissa, Facebookissa, Twitterissä, Pinterestissä sekä Instagramissa. Oikeasta sivupalkista voit myös tilata sähköpostipäivityksiä blogin uusimmista postauksista.

Toivottavasti viihdytte täällä uudessa osoitteessa kanssani. Kerrothan myös rohkeasti kommenttiboksissa jos blogissa on teknisiä ongelmia tai muuta korjattavaa, uudella sivulla on aina kaikenlaista pientä tuunattavaa.


5 Comments

  • annemi

   Kiitos Riikka! hurjan jännittävä päivä 🙂

  • …siis Kauha. En näköjään osaa vielä kirjoittaa uusitun blogini nimeä oikein 🙂

   • annemi

    Kiitos Antti! onnea sinullekin uudesta blogista 🙂

Kommentointi on suljettu.