Skip to content

Asennemedia 1v!

Tykkää

Kuten kerroin ensimmäisessä postauksessa täällä uudessa blogissa, olen nyt osa Asennemedian jengiä. Sen takia blogin sivu – ja yläpalkissa keikkuu Asennemedian logo ja sivu. Asennemedian jengi onkin täynnä naisenergiaa, kuten ehkä alla olevasta kuvasta voitte päätellä.

Asennemedia 1v (19 of 22)

Pääsin tutustumaan näihin upeisiin naisiin viime viikonloppuna kun Asennemedia vietti yksivuotisjuhliaan. Onnea Asennemedia ja Ulla vielä kerran! Oli niin mukavaa tavata livenä näitä upeita bloggaajia ja naisia, joiden blogit ovat vuosien varrella tulleet tutuksi ja joiden seikkailuja olen seuraillut mm. Instagramissa.

Asennemedia 1v (3 of 22)Asennemedia 1v (8 of 22)

Juhliin kuuluu tietenkin kupliva ja KAKKU. Eikä näissä juhlissa ollutkaan mikä tahansa kakku. Ulla oli tästä kakusta minulle jo vihjaissut, mutta mikään mitä mielikuvituksessani kuvittelin ei vetänyt vertoja todellisuudelle. Say It With Cake-niminen yritys vastasi kakkuhommista näissä juhlissa ja voin paljastaa että ryhdyin heti pohtimaan mahdollisia tilaisuuksia minne itse voisin tilata häneltä kakun.. upeaa! ja tämä kakku ei vain näyttänyt upealta, se myös maistui herkulliselta. Tuhti, makea, suklainen.. juuri sellainen mistä pidän (alla olevassa kuvassa ilmeeni kertoo kaiken, hah)

Asennemedia 1v (15 of 22)

Muut tarjoilut juhlissa tulivat Pore Cateringista, heidän parsakaaliskonssinsa veivät kieleni ja mieleni mennessään. Skonssit inspiroivat minua niin että pyöräytinpä kotona skonsseja heti eilen. Ne ilmestyvät blogiin myöhemmin tällä viikolla. Yhtään kuvaa en tietenkään muistanut napata niistä skonsseista joita ahdoin suuhuni juhlapöydässä… otteeni on selkeästi lipsumassa.

Juhlatilana toimi itselle aiemmin tuntematon Roba Lounge, joka veti kyllä myös pisteet kotiin. Rakastan juhlien järjestämistä ja haluaisin tietenkin heti järjestää siellä jotkut juhlat! mielettömän tyylikäs ja kompakti juhlatila, iso plussa upeasta saunasta ja näppärästä keittiöstä.

Asennemedia 1v (1 of 22)

Juhlatila oli myös ihanan intiimi eikä liian suuri ryhmällemme. Jos olisimme syömiseltä ja kilistelyltä ehtineet, olisimme varmasti loikoilleet enemmän upealla sohvalla tai kirmanneet saunaan.Asennemedia 1v (5 of 22)Asennemedia 1v (17 of 22)

Asennemedia 1v (13 of 22)

Olen niin iloinen ja onnellinen että olen päässyt osaksi Asennejengiä, näiden naisten kanssa on ilo bloggailla, jakaa kokemuksia, jo nyt koen kuuluvani joukkoon kuin olisin aina ollut osa Asennemediaa.Asennemedia 1v (22 of 22)

Asennemedia 1v (20 of 22)

Parasta on kuitenkin kun huomasi että kaikki nämä naiset ovat livenä aivan yhtä ihania kuin blogien kautta olin kuvitellut.

Kaikki kuvat Sami Jämsen

ps! Hei te ihanat jotka seuraavat blogiani Bloglovinin kautta! pahoittelen että uusi osoite ei ole vielä päivittynyt sinne, mutta työstän asiaa parhaillaan.


3 Comments

  1. Ihanat juhlat teillä.Ja onnea vaan Asennemedialle:)

    • annemi

      Eikös Jael? tuo kakku pyörii vieläkin mielessä..

Kommentointi on suljettu.