Skip to content

Lounas- ja shoppailuvinkki Espooseen: TwistBe Showroom

Tykkää

Pitkästä aikaa ehdin kirjoittelemaan teille lounas – ja shoppailuvinkkiä. Tai no, en ole tainnut ennen tällaisesta yhdistelmästä kirjoittaakaan blogiin! Ja vaihteeksi kohde oli myös muu kuin Helsingin keskusta. Kirjoittaessani aiemmin Leppävaaran Perobasta, sain kiitosta siitä että välillä ruokavinkit suuntautuvat myös Helsingin ydinkeskustan ulkopuolelle. TwistBe:n showroom on uusin lounasvinkkini Espooseen!

TwistBe showroom (2 of 15)

Kävin piipahtamassa ystävieni yrityksen uudella showroomilla Espoon Suomenojalla viime viikolla. Kuulin huhuja että heiltä saisi ostaa lounaaksi SIS. Delin smootheja sekä salaatteja. SIS. Delin tuotteet ovat ihania! olen tilaillut niitä päivätyöpaikalleni kokouslounaiksi ja käynyt muutaman kerran eri pisteissä aamiaisella.TwistBe showroom (13 of 15)

TwistBe showroom (9 of 15)

TwistBe showroom on avara, valoisa ja kaunis tila joka on täynnä ihania luonnonkosmetiikkatuotteita, meikkejä, pesuaineita, ruokatarvikkeita ja naisia. Niin ja mikäs se TwistBe on? se on kolmen naisen yhteinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen puhtaita, luomulaatuisia, rehellisiä ja kauneutta edistäviä tuotteita sekä palveluita. TwistBe:n verkkokaupasta voit kosmetiikan, ruokatuotteiden ja siivoustarvikkeiden lisäksi ostaa lahjakortteja eri palveluihin, tilata Anton&Anton ruokakasseja , käydä lukemassa TwistBe:n blogia.. näin muutaman palvelun mainitakseni.

TwistBe showroom (15 of 15)

Hurautin showroomille lounaalle ja shoppailemaan ystäväni K:n kanssa ja hamstrasinkin tällä kertaa lähinnä siivoustarvikkeita, siivousfani kun olen. Showroomilla on paljon tuttuja tuotteita, olen jo vuosia käyttänyt luonnonkosmetiikkaa ja lisäksi löysin sieltä mm. Asennemedia-kollega Ainon kirjan ja hauskoja yrttienkasvatusvälineitä. Sain itseasiassa joululahjaksi chilinkasvatuspurkin. Jospa tänä vuonna chilinkasvatus onnistuisi paremmin kuin aiemmat yritykset..TwistBe showroom (12 of 15)

TwistBe showroom (11 of 15)

Showroomilta löytyy myös kurpitsansiemenöljyä, josta vinkkailin Maku-blogin puolella viime vuonna. Se on niin hyvää! sekä muita ruokatuotteita, mm. gluteenitonta pastaa ja lasagnelevyjä, gluteenittomia valmiita keksiseoksia, taivaallisen hyvää luomuhunajaa.. en voinut lähteä paikalta ilman pullollista öljyä! postauksen lopussa on vielä maukas kurpitsansiemenöljyresepti, jonka jaoin viime vuonna vanhan blogin puolella. Öljy on tuhdin tummaa ja makukin on paahteinen ja voimakas. Suosittelen siis aloittamaan siihen tutustumisen varovasti, voimakas maku saattaa aluksi tuntua liian voimakkaalta.

Kurpitsansiemenöljy ei ole parhaimmillaan kuumennettuna, joten en suosittele käyttämään sitä paistamiseen. Se on ehdottomasti parhaimmillaan salaatinkastikkeissa ja viime aikainen intohimoni onkin ollut vihreä lehtisalaatti, feta, punasipulirenkaat, auringonkukansiemenet ja kurpitsaöljypohjainen kastike. Resepti löytyy postauksen alta.

Öljy sisältää runsaasti omega 3 – ja 6-rasvahappoja ja hurjan määrän vitamiineja. Tumma väri öljyyn tulee kurpitsansiementen lehtivihreästä ja karoteenista.

Kurpitsansiemenöljy on hieman arvokkaampaa kuin muut öljyt, se johtuu siitä että yhteen litraan öljyä menee n. 3 kiloa siemeniä joka vastaa useaa kymmentä kurpitsaa! Öljyä tulee toki käytettyä vähemmän kuin muita öljyjä sen vahvan maun takia.

Suosittelen kokeilemaan tätä upeaa öljyä ja alla olevaa kastikereseptiä, toivottavasti tekin siellä ruudun takana rakastutte tähän upeaan tuotteeseen.

TwistBe showroom (4 of 15)

TwistBe showroom (3 of 15)

.. Goodion ihania suklaita ja vaikka mitä muuta herkullista.

TwistBe showroom (5 of 15)

Niin ja sitä lounasta! SIS Delin feta-kvinoasalaatti maksaa 10,50 euroa ja vei kielen mennessään. Lisäksi hörpin SIS Delin smoothien nimeltä auringonnousu, jossa oli porkkanaa, mangoa, kauramaitoa, luomuappelsiinimehua ja sitruunamehua. Raikasta ja hyvää.

Onko TwistBe teille jo tuttu? suosittelen piipahtamaan showroomilla tai verkkokaupassa jos luomutuotteet kiinnostavat. Showroomilla pidetään myös kauneus-ja hyvinvointitilaisuuksia. Viimeisin tilaisuus oli Karita Tykän vetämä päivä hyvinvoinnille ja kauneudelle. Tapahtumista tiedotetaan showroomin Facebook-sivuilla.

TwistBe showroom

Portti 2, 02270 Espoo

Aukioloajat: ma 10-19, ti-pe 10-16, la 10-14

Verkkokauppa: www.twistbe.fi

kurpitsansiemenöljykastike (1 of 1)

KURPITSANSIEMENÖLJYKASTIKE

1-2 rkl kurpitsansiemenöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
1-2 rkl sitruunamehua
rouhaisu suolaa ja pippuria

lisäksi auringonkukansiemeniä

TEE NÄIN:

1. Sekoita ainekset hyvin ja mausta salaatti kastikkeella, voit lisätä salaattiin koristeeksi vielä esimerkiksi auringonkukansiemeniä