Skip to content

Fourth Foodelia Awards – voittaja!

Tykkää

Luin Jotain Maukasta-blogista viime vuoden lopulla Marin postauksen Foodelia Food Photography Awardseista. Hän oli ansaitusti voittanut kahdella kuvalla joulukuun kilpailun, mikä ei todella ole ihme, koska Marilla on upeita kuvia. Kiinnostuneena lähdin tutkimaan ja lukemaan lisää kilpailusta, yllätyksekseni uskaltauduin jopa osallistumaan kisaan nyt helmikuussa.

Mikäs tämä Foodelia Awards oikein on?

Kyseessä on kansainvälinen kilpailu ruokakuvaajille. Kilpailu järjestetään kerran kuussa ja vuoden lopussa julkistetaan eniten vuoden aikana voittoja kerännyt kuvaaja. Kilpailun  järjestäjän mukaan 3% kuukausittaisiin kilpailuihin lähetetyistä kuvista päätyy tuomariston syyniin ja heistä valitaan voittajat.

Voi mikä yllätys olikaan kun eilen illalla sähköpostiini kilahti postia Foodelian tiimiltä. Ja ei mitä tahansa postia vaan onnittelukirje että olin voittanut kahdella (!) kuvalla neljännen Foodelia Awardsin. Siinä minä!

1 black bg

Pakko vetää ensin syvään henkeä.

Olipa iloinen yllätys! hauskaa tästä tekee sen, että olen ollut Marin opissa viime kesänä kun osallistuin Marin eli Rock Your Blogin järjestämälle ruokakuvauskurssille, jossa kurssin toisena vetäjänä toimi sympaattinen Tim Clinch. Ilahduttavaa päästä valokuvausmentorin kanssa saman kisan voittajajoukkoon!

Tuo viime kesäinen kurssi oli mieletön, sain sieltä valtavasti tietoa ja taitoja sekä sain viettää viikonloppuni yhtä pahasti ruokakuvaukseen hurahtaneiden upeiden naisten ja miesten kanssa. Yksi kurssi ei toki ammattilaista tee ja olenkin vielä noviisi ruokakuvauksessa, mutta ilokseni voin sanoa että kehitystä on tapahtunut. Siksi tämä kilpailun voitto olikin niin valtavan iloinen yllätys ja kannustaa jatkamaan tätä harrastusta entistäkin tarmokkaammin.

Nyt suomalaisten joukko olikin kasvanut voittajaryhmässä hurjasti! Samassa joukossa kanssani neljännen kisan voittajien joukossa on Perinneruokaa Prkl-blogin Mika Rampa ja Torkkuja ja Nokkosia-yhteisön Emmi-Liia Sjöholm, Peggyn pieni punainen keittiö– blogin Peggy sekä Mari. Bongasin aiempien kilpailun voittajien joukosta myös Sweet Food of Mine-blogin Sarin. Hyvä me kaikki!

Voittajakuvat olivat alla olevat kuvat, molemmat asiakkaille tehtyjä kampanjoita:

Castello-juustokampanja

Foodelia_4th award winner Foodelia_4th award winner_2

ja Urtekramin maapähkinävoikampanja

Hihii. Nyt hymyilyttää.


15 Comments

  • Anne

   Kiitos Maikki, oli kyllä kiva yllätys 🙂

 1. Hienoa, onnea Anne!! Ja hauska nähdä, että tosiaankin nyt on Suomalaisia osallistujia ollut aika runsaastikin tuolla esillä. 🙂

  • Anne

   Kiitos Antti ja onnittelut vielä Mikallekin! tosi hienoa että suomalaisten edustus oli niin suurta! 🙂

 2. Onneksi olkoon Anne:)

  • Anne

   Kiitos Jael! 🙂

 3. Kävin katsomassa,mutta siellä pitää maksaa 29 dollarin maksu,mikä on vähän hölmöä mielestäni.

 4. Wow, oikein paljon onnea! Varmasti ihanaa saada tuollainen tunnustus taidoistaan. ????

  • Anne

   Hihi, no kyllä hymyilytti eilen 🙂 kiitos Riitta!

 5. Onnea, mahtavaa!

  • Anne

   Kiitos Merja 🙂

  • Anne

   Kiitos Antti! 🙂

 6. Vau – paljon onnea!! 🙂

  • Anne

   Kiitos Tuuli 🙂

Kommentointi on suljettu.