Skip to content

Pulla uunissa! eli uutisia ruudun takaa

Tykkää

Vihdoin ja viimein pääsen kertomaan teille maailman ihanimmat uutiset!

Jos olette törmänneet minuun livenä viimeisien kuukausien aikana, olette ehkä miettineet että onpa tuo ruokabloggaaja syönyt hyvin viime aikoina! ei, mahassani ei ole sulamaton joulukinkku vaan uusi, vielä mahassani polskiva perheenjäsenemme minikokki! eli täällä on niin sanotusti pulla uunissa.

pulla uunissa (1 of 1)

Minikokkimme on tarkoitus saapua maailmaan maaliskuun aikana, mutta nähtäväksi jää onko hän yhtä täsmällinen kuin puolisaksalainen äitinsä tai samanlainen kuin tuleva Opa joka on joka paikassa aina etuajassa vai tuleeko hän isäänsä, apukokkiin, jolla ei ole niin kova kiire joka paikkaan. Joka tapauksessa häntä odotetaan innolla!

Kuva: DMK Photography
Kuva: DMK Photography

Moni viime kuukausien ruokahimoni on tainnut olla minikokin aiheuttamia ja mielipuoliset parsakaalin, porkkanan, maidon, linssien ja maitosuklaan syöntikaudet ovat johtuneet suurella todennäköisyydellä raskaudesta. Ei sillä, ihania raaka-aineita kaikki, mutta enpä ole ennen himoinnut Fazerin sinistä suklaata (jääkaappikylmänä) samalla intohimolla kuin nyt tai syönyt päivätolkulla parsakaalisalaattia. Entinen salmiakkiaddikti on siis nykyään maitosuklaa-addikti. Levy päivässä ei tunnu missään!

Olen myös alkanut leipomaan, etenkin sitä pullaa, jauhot pöllyävät keittiössämme vähintään kerran viikossa ja apukokkia vähän hirvittää suuri leivonnaisten ja herkkujen määrä mitä keittiöstä tulee viikottain ulos. Mutta, koska hän on paras apukokki, syö hän mukisematta kaikki leipomukseni.

Voitte siis kiittää minikokkia mm. kaikista ihanista linssiresepteistä ja leivonnaisista mitä blogissa on viimeisen 8 kk:n aikana nähty ja tullaan näkemään, minulla on myös postausjonossa vaikka mitä ihania herkkuja teille tulossa. Herkkujen määrä blogissa olisi ilman minikokkia paljon pienempi, näin ainakin uskottelen itselleni.

On tässä tosiaan ollut ruokabloggaajalla välillä ihmettelemistä että mitä tänne kirjoittelisi päivinä jolloin ruokahimot ovat olleet vähintäänkin eksoottisia. Koin mm. eräänä päivänä alkuraskaudessa hämmentäviä hetkiä kun päivän ruokavalioon kuului nachoja, noitapillejä ja vihreitä omenoita. Siinäpä vasta olisi ollutkin blogipostaus!

Eli iloista ja onnellista odotusta on täällä puolella ruutua ilmassa kokkailun lomassa. Tässä odotellessa voisi vaikka pyöräyttää pullataikinan…


19 Comments

 1. Sari

  Ihan mielettömän ihana on ollut tämä uutinen. Ite en kehtaa edes kertoa mitä kaikkea on tullut vedeltyä kun poikia on odotettu 😀 kaikkea hyvää. #tyrniä ja tyrskyjä.

  • Anne

   Hihi, nyt kerrot Sari! vertaistukea 😉

 2. Oh, ihanaa!! Hurjasti onnena minikokista, pianhan se jo sieltä sitten saapuu 🙂

  • Anne

   Kiitos! 🙂 ja sanopa muuta, kohta minikokki onkin jo täällä!

 3. Onnea onnea minikokin perheelle!

  • Anne

   Kiitos 🙂

 4. Miten ihania uutisia – mielettömästi onnea!! 🙂

  • Anne

   Kiitos Tuuli, on tämä kyllä ihanaa aikaa 🙂

 5. Ihanaa loppuodotusta ja helppoa synnytystä Anne:)

  • Anne

   Kiitos Jael 🙂

 6. Onneksi olkoon! Ihana!

  • Anne

   Kiitos paljon Sanja 🙂

 7. Hahaa, mä tämän jo tiesinkin 😉 Hurjasti onnea kaikkeen tulevaan!

  • Anne

   Hihi 😉 kiitos! ja terkkuja Rouvalle!

 8. Ihanaa, niin ihanaa. Paljon Onnea!

  Ps. suklaalevy menee päivässä vaikka sitä apukokkia ei olekaan masussa.

  • Anne

   Kiitos <3 ja ihanaa että ruudun takana on muitakin suklaa-addikteja 😉

 9. Onnea viime metreille, ponnistukseen ja ihan erityisesti siihen ponnistuksen jälkeiseen uuteen elämään! Muista santsata kaappiin reilusti suklaatia myös sitä vaihetta varten.

  • Anne

   Kiitos Nina! myös suklaavinkistä 😉

Kommentointi on suljettu.