Skip to content

Pikkujoulujen herkkupala

2

herkkupipari-2-of-5

Vietin viime viikolla syntymäpäiviäni. Niitä varten apukokki lähti erikoisruokakauppareissulle (oho mikä sana!) ja haki tarvittavat syntymäpäiväaamiaistarvikkeet. Toivoin apukokilta aamiaiselle munakokkelia, avokadoa, smoothia, kahvia ja suklaata…ja kaiken toivomani sainkin vaikka apukokki-parka flunssan kourissa tsemppasi minulle syntymäpäiväaamiaisen.

Apukokki toi mukanaan myös pipareita, kauden ensimmäiset! ryhdyin heti haaveksimaan, miten hyvältä pipareiden kanssa maistuisikaan sinihomejuustoa ja viikunahillo. Harmikseni kumpaakaan ei kaapista löytynyt, mutta onneksi pääsin seuraavana päivänä paikkaamaan tilanteen. Ai että mikä yhdistelmä!

Tämä on erinomainen laiskan kokin tai kiireisen emännän suupala. Joulukauden lähestyessä kannattaa muutenkin ostaa paketti jos toinenkin pipareita kaappiin, me popsimme puoli pakettia apukokin kanssa ihan ohimennen sohvalla.

Eipä olisi huono idea pitää sinihomejuustoa ja viikunahilloakaan jääkaapissa aina pahan päivän varalla..

herkkupipari-4-of-5

Päällisten määrässä ei kannata myöskään kitsastella. Reilu nokari sinihomejuustoa ja hilloa piparille ja ihana, ihana herkku on valmis. Söin näitä useamman ihan itsekseni, koska apukokki ei ymmärrä sinihomejuuston ihanuutta. Parempi vain, jää enemmän minulle.
herkkupipari-5-of-5

PIPARIHERKKU SINIHOMEJUUSTOLLA JA VIIKUNAHILLOLLA

piparkakkuja
sinihomejuustoa
viikunahilloa

TEE NÄIN:

1. nosta jokaisen piparkakun päälle nokare sinihomejuustoa ja viikunahilloa
2. nauti


6 Comments

 1. Niin hyvä tarjottava vaikka pikkujouluihin! Mulla on vielä kauden ekat sinihomejuusto-piparit syömättä, nyt pitääkin yhdistää niihin vielä viikunahillo :). Kiitos vinkistä!

  • Anne

   Eipä kestä 🙂 ja nyt äkkiä korkkaamaan herkkupiparikausi!

 2. Meillä on suunnitelmissa viedä jouluksi Ranskaan pipareita juurikin sinihomejuuston syömistä varten. Ja löytyy sieltä tietysti viikunahilloakin.

  • Anne

   Ihana joulupaketti 🙂

 3. Tämä on omiakin suosikkejani piparin päälle laitettavista herkuista, tai ei tule kyllä mieleen varteenotettavia kilpailijoita edes 🙂

  • Anne

   En kyllä itsekään keksi parempaa 🙂

Kommentointi on suljettu.