Skip to content

Parasta juuri nyt: EcoFeel Cup

Tykkää

* sisältää mainoslinkkejä 

Tiedättekö, en muista koska olisin saanut kotona juoda kahvini kuumana. Kylmän kahvin sanotaan kaunistavan, mutta näin talviaikaan lämmin kahvikupponen aamulla tai päivällä olisi mukava, etenkin jos olen juuri saapunut vaunulenkiltä minikokin kanssa.

Minikokkimme konttaa, ryömii, nousee tukea vasten seisomaan, tykkää kurotella paikkoihin jonne ei saisi, on siis varsin vauhdikas tapaus. Kahvikuppini odottaa usein kärsivällisesti lipaston reunalla juojaansa, joka harvoin ehtii hörppäämään kupista vielä kun kahvi on kuumaa.

Piipahdin viime viikolla *TwistBe:n Kampin myymälässä lounaalla ja tekemässä muutaman joululahjaostoksen. Samalla reissulla näin hyllyssä kauniit *EcoFeel Cupit ja halusin välittömästi sellaisen itselleni.

Tässä olisi ratkaisu niihin kylmiin kahveihin! aamukahvi EcoFeel Cupiin ja mars minikokin perässä menoksi!

EcoFeel Cup on tehty biohajoavasta Mozo- bambusta ja sen silikoninen kansi ja kädensija kierrätettävästä silikonista. Muki ei toki ole kertakäyttöinen vaan kestää käyttöä, jopa astianpesukonetta, jos sen muistaa pestä astianpesukoneen ylätasolla (silikoniosa ei kestä konepesua, pese se käsin).

Muki on tarkoitettu kylmille ja kuumille juomille ja sen tilavuus on 4,5 dl. Juuri sopiva tujaus aamukahvia isolla maitovaralla.

Eikö olekin kaunis muki? ja vielä luonnonmateriaaleista tehtynä, tykkään. Tämähän olisi aivan loistava joululahjaidea. EcoFeel Cup on niin kivannäköinen että sen kelpaa ottaa mukaan autoon, bussiin, junaan, rattaisiin. Itselläni se tulee ainakin kulkemaan mukana menoissamme.

EcoFeel Cupeja saa TwistBe:n kivijalkamyymälästä, Lapinlahdenkatu 7, 00100 Helsinki tai TwistBe:n verkkokaupasta:* www. twistbe.fi. Mukin hinta on 10 euroa ja niitä on saatavissa kolmessa eri värissä.


2 Comments

  1. Vautsi minkävärinen kuppi ja oih, ihan kuin lukisin tarinaa meiltä : ) Onneksi mä jopa tykkään kylmästä maitokahvista..aika usein se oma kupponen ehtii jäähtymään kun pitää pienokaisen jäljiltä niin monta pikkupaloa sammuttaa!

    • Anne

      Tulipalojen sammuttelu on kyllä se päätyö nykyään 😀

      Itsekin juon ihan mielelläni kylmää kahvia, mutta en talvipakkasilla. Tänään oli niin kivaa kun kahvi pysyi lämpimänä kun sinkoilimme pitkin asuntoa 😀

Kommentointi on suljettu.