Skip to content

Vuoden 2016 parhaat

Tykkää

Vuosi 2016 on ollut ikimuistoinen, monella tapaa. Yksityiselämässäni tapahtuivat ne ikimuistoisimmat asiat, mutta blogissakin on nähty vaikka mitä tänä vuonna.

Yksi suurimmista muutoksista oli muutto omilleen ja Asennemedian huippujengiin liittyminen! Blogiemo Ulla on pitänyt minusta ja blogista todella hyvää huolta ja tekemisen puutetta ei tänä vuonna ole ollut. Eikä ole muuten ensi vuonnakaan..

Kuva: Sami Jamsen
Kuva Sami Jamsen

Ehdin alkuvuodesta tekemään aikamoisella tohinalla blogijuttuja, kun minikokki majaili vielä mahassani. Olen myös yllättynyt, kuin paljon olen ehtinyt tekemään minikokin saapumisen jälkeen. Kiitos omasta ajasta blogin parissa kuuluu ehdottomasti maailman parhaalle apukokille ja korvaamattomalle mummulle eli äidilleni, jotka ovat viihdyttäneet minikokkia minun touhutessa keittiössä.

Kiitos!

Halusin kerätä tähän postaukseen vuoden parhaita. Omasta mielestäni parhaita postauksia ja tilastojen suosituimpia postauksia.

Olisi myös ihana kuulla mitkä ovat olleet teidän suosikkejanne tänä vuonna? onko täältä löytynyt huippureseptejä, uusia lempiruokia, arjen pelastajia?

VUODEN PARHAAT (TILASTOISTA)

  1. parmesan-sitruunakuorrutettua kanaa ja mieletön kastike
  2. vadelma-suklaajuustokakku
  3. maailman paras tomaattikeitto
  4. mehevä omenapiirakka kardemummalla
  5. kolmen raaka-aineen sitruunajäätelö

Aikamoinen top 5! ykkösestä en ollut yllättynyt, tein kyseistä kanaruokaa monta kertaa viime vuonna ja monelle vieraalle, joka kerta se vei jonkun sydämen ja kielen mennessään. Yllättävintä on ollut jälkiruokien ja leivonnaisten menestys listalla, en mielestäni ole mikään kummoinen leipuri. Toki tähän vuoteen on osunut enemmän leivonnaisia kuin koskaan ennen. Koska raskaus ja vauvavuosi.

VUODEN PARHAAT (OMA TOP 5)

  1. fenkoli-lohikeitto
  2. kaikki linssireseptit
  3. peltipizza
  4. täytetyt bataatit
  5. kaurapaistos banaanilla ja marjoilla

Vuoden suosikikseni nousi tällä kertaa ihan hetki sitten julkaistu resepti, tuo lohi-fenkolikeitto on vaan aivan ihanaa. En myöskään osannut valita linssireseptistä suosikkiani, joten listasin kaikki, ymmärrätte varmasti jos olette linssien ystäviä. Tämä vuosi taisi olla ennätysvuosi linssiruokien teossa ja söinkin linssejä aivan ennätyksellisen paljon. Apukokin peltipizza on suurta herkkuani ja haaveilenkin että saan sitä taas pian ja top 5:n viimeinen herkku on ihana kaurapaistos banaanilla ja marjoilla, joka piristi montaa aamuani tänä vuonna.

Aikamoinen ruokavuosi!

Kiitos lukjoille, kiitos Ulla ja kaikki ihanat Asennemedian tyypit, kiitos apukokki, kiitos kaikki jotka ovat tänä vuonna kerääntyneet ruokapöytämme ääreen tai kenen kanssa olen saanut jakaa aterian. Upea vuosi takana, varmasti upea vuosi myös edessä!

MAHTAVAA JA HERKULLISTA UUTTA VUOTTA 2017!