Skip to content

Parhaat vappuherkut

Tykkää

Vappu yllätti juhlijan! pääsiäisestä on juuri ja juuri toettu ja tällä viikolla on sitten vuorossa vappuaatto ja ensi maanantaina vappupäivä. Viime vuonna juhlimme vappua ystävien juhlissa kuukauden ikäisen minikokin kanssa ja vappupäivänä harhailimme kaupungilla upeassa, aurinkoisessa kevätsäässä.

Tänä vuonna aaton suunnitelmissa on toistaiseksi vain vappupallon hankinta minikokille ja vappupäivänä kokoonnumme vuoden tauon jälkeen meille perinteiselle vappubrunssille, ihanaa!

Tänäkin vuonna kokoamme pöydän notkumaan herkuista nyyttärimeiningillä, listalla on jo ainakin itsegraavattua lohta, piirakkaa, hedelmäsalaattia, munkkeja ja simaa, perunasalaattia ja lihapullia.. en usko että meillä jää tänäkään vuonna nälkä.

Tässä teille muutamia kivoja vinkkejä vapun tarjoiluihin, olisi myös kiva tietää minkälaisia vappuperinteitä teillä on?

PIENTÄ SUOLAISTA

pinaatti-fetapiirakka

RAIKKAAT SALAATIT

 

TUHDIMMAT SETIT

IHANAT JA MAKEAT

 

suklaakakku

 

 


5 Comments

 1. PauliinaS

  Moikka. Kiitos paljon tästä koosteesta, just tämmöistä kaipasinkin. Tästä saa paljon inspiraatiota! Näin keittokirja-addiktina toivon, että sulta ilmestyisi joskus keittokirja. Olet mun luottobloggari ja reseptisi ovat tuoneet paljon iloa ja elämyksiä meidän keittiöön.

  • Anne

   Voi Pauliina, kiitos tosi paljon aivan ihanasta kommentista ja että tulit kertomaan, että saat näistä koosteista ja blogista inspiraatiota. Oon aivan otettu kauniista kommentista <3

  • Anne

   Kiva Satu kun kommentoit, ihana kuulla että reseptit olivat mieleisiä 🙂 herkullista vappua!

 2. Nami mikä lista ideoita! Sekä Croque Monsieur että rouvansa voisivat kyllä tulla molemmat meille kylään vappuaamupalalle 😀

Kommentointi on suljettu.