Skip to content

Ylellinen jäätelöherkku balsamicomansikoilla

Tykkää

Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Mövenpick

ylellinen jäätelöherkku

Jos nyt olisi ystävänpäivä, olisin julistanut että tässä tulee erinomainen jälkiruoka ystävänpäivään. Onneksi ystävänpäivää voi viettää joka päivä, hemmotellen puolisoaan ja ystäviään. Niin minäkin tein vaikka eletään toukokuuta eikä helmikuun puoliväliä.

Mansikat alkavat jo maistua mansikalle, haave keväästä ja kesästä elää jo vahvasti mielissä. Keväisin rinnassa pamppailee aina vähän kiihkeämmin, tuntuu että talven pölyt ovat karisseet ja elämä on valon lisääntyessä aivan ihanaa. Tuntuu, että ystäväpiirissäkin on kevättä rinnassa.

Juuri tällaisissa fiiliksissä on ihanaa kun voi tuoda tunteensa esiin ylellisen jäätelöherkun muodossa. Tämä olisi muuten erinomaista ensitreffimateriaaliakin, aika romanttisen näköinen setti, eikös?ylellinen jäätelöherkku

Pääsin mukaan Mövenpickin jäätelökampanjaan ja lupasin loihtia jotain tyylikästä, mutta yksinkertaista jäätelöherkkua. Ylellisyyttä arkeen, nimittäin tätä syötiin meillä maanantai-iltana kolmen hengen voimin. Maanantainkin saa kiillotettua oikein kelpo päiväksi ylellisellä jäätelöherkulla.

Mövenpickin jäätelöt ovat itselle tuttuja jo lapsuudesta. Muista kun valikoin kaupan pakastealtaasta Mövenpickin pieniä, suorakaiteen muotoisia jäätelöbokseja puulusikalla. Ne olivat silloinkin mielestäni ylellisyyttä. Jo Mövenpickin jäätelöpurkin näkeminen aiheuttaa minussa muistoja ja ne ovat edustaneet minulle jo vuosia ylellistä jäätelöä.

Mövenpickin kaikki jäätelöt ja sorbetit ovat laadukkaita, ne on valmistettu sveitsiläisellä täydellisyydellä ja taidolla ja niissä käytetään 100% luontaisia aromeja ja värejä. Ne on myös tehty parhaista luonnon antimista. Esimerkiksi Mövenpick Vanilla Dream- jäätelön vanilja on parasta bourbon-vaniljaa Madagascarilta, jäätelössä käytetty kerma on ykkösluokkaista sveitsiläistä kermaa joka on valmistettu rakkaudella sveitsiläisien lehmien maidosta. Vanilla Dream on ollut yksi brändin suosituimmista jäätelömauista jo 25 vuotta eikä ihme. Sen ylellinen ja pehmeä maku on vertaansa vailla, tästä ei vaniljajäätelö parane.

ylellinen jäätelöherkku

Voit käyttää reseptissä joko pelkkää Mövenpick Vanilla Dream-vaniljajäätelöä tai ottaa mukaan toisen ihanan maun, Mövenpick Swiss Chocolaten joka on yksi parhaista suklaajäätelöistä mitä tiedän. Sen kermaisuus, sveitsiläinen huippuluokan suklaa ja Maracaibo kaakaolastut ovat suklaajäätelöfanille aikamoista ylellisyyttä. ylellinen jäätelöherkku

Tuttuun tyyliin pysyttelin yksinkertaisessa reseptiikassa. Marinoin mansikoita balsamicossa ja sokerissa, sulatin laadukasta suklaata ja kierittelin jäätelöpalloja yllätysraaka-aineessa: muro-tomusokerimuruissa. Helppoa, mutta näyttävää ja makuhermoja hivelevää.
ylellinen jäätelöherkku

YLELLINEN JÄÄTELÖHERKKU BALSAMICOMANSIKOILLA JA SUKLAALLA

2 annosta

2-3 palloa Mövenpick Vanilla Dream – jäätelöä ja Mövenpick Swiss Chocolate-jäätelöä / annos
2 dl täysjyvämuroja
1,5 rkl tomusokeria
1/4 tl kanelia
1 tl vaniljajauhetta / tai sokeria

balsamicomansikat

1,5 dl mansikoita
2 rkl tummaa balsamicoa
1 rkl ruokosokeria tai hunajaa

TEE NÄIN:

1. aloita marinoimalla viipaloidut mansikat balsamicossa ja sokerissa
2. murskaa murot ja sekoita ne tomusokerin ja mausteiden kanssa
3. sulata tumma suklaa vesihauteessa, anna jäähtyä
4. nosta jäätelöpakkaukset pakastimesta ja anna sulaa hieman, jotta jäätelöstä on helpompaa muotoilla palloja
5. tee jäätelökauhalla jäätelöpalloja ja kieritä ne varovasti muro-tomusokeriseoksessa, nosta pallot tarjoilukulhoon
6. koristele pallot vielä suklaakastikkeella ja balsamicomansikoilla
7. tarjoile välittömästi