Skip to content

Viikonlopun ruokavinkit

Tykkää

Koska en maanantaina postannut perinteistä viikon ruokavinkki-listaa, niin postaan sen tänään ja erityisesti viikonloppua ajatellen. Viikonloppuna on usein hieman enemmän aikaa olla keittiössä ja vaikka leipoa!

Meillä on ollut niin vauhdikkaat viikonloput nyt viime aikoina, että oma keittiöaika on ollut aika vähissä, ainakin sellaiseen aikaan että saisin otettua kuvia ruoista, mutta kunhan ensi viikonlopun reissu Tallinnaan on tehty, näyttäisi kalenterissa hieman väljemmältä.

Tässä muutama herkullinen uuniruoka, joka sopii helmikuun talvipäiviin erinomaisesti!

Kaalilaatikko karitsalla ja riisillä

 

Lihapullapata

Syksyinen punajuurivuoka

Maustekaapin kevätsiivous ja minikokin lempiruoka

Karitsan rulla

Karitsan kare, vihreä yrttikastike ja varhaiskaalisalaatti

ja koska viikonloppuna on ihanaa leipoa niin tässä pari tärppiä niihinkin puuhiin!

Maailman parhaat voisilmäpullat

 

Överiperjantai: vaahtokarkkibrowniet

Mantelikeksit hunajalla

Vadelmamuffinssit

Tuplasuklaajuustokakku

Toivon, että tässä kevään mittaan pääsen kertomaan teille lisää pizzaprojektistani. Harjoittelen ahkerasti täydellisen pizzan tekoa (se vaatii muuten mooooonta harjoituskertaa) ja kunhan homma on hanskassa, aion jakaa vinkit myös teille.